«Έσοδα και επενδύσεις θέλει ο ΠΑΟΚ»

14:01 21/11/2011 - Πηγή: AEK365

Για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να έχει μια καλή πορεία στην Ευρώπη χρειάζεται, κατά τον Κούλη Αποστολίδη, χρηματικά κεφάλαια από έσοδα και επενδύσεις προκειμένου να είναι η ομάδα υγιής οικονομικά.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Metropolis", ο Αποστολίδης τόνισε: " Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται επενδύσεις και έσοδα από χορηγίες κτλ για να μπορέσει η ομάδα να έχει υγεία.

Για πρωτάθλημα Ελλάδος και Ευρώπη η ομάδα χρειάζεται χρηματικά κεφάλαια. Δεν είναι εύκολο να εξηγήσω γιατί δεν έχει βρει ακόμη επενδυτή η ομάδα. Το να θέλει η ομάδα να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση είναι σημαντικό, αλλά και να βρεθεί ένας επενδυτής δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Αν κάποιος θέλει να βάλει επενδυτή χρειάζεται ωριμότητα από την ίδια την ομάδα και ιδιαίτερα από την διοίκηση. Το να δημοσιοποιείς καταστάσεις από ενδότερα και διοικητικά μίας ΠΑΕ χρειάζεται προσοχή. Είναι, όμως, καλό είναι να ξεκαθαρίζονται και κάποια πράγματα. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι καλό και ο μέτοχος αλλά ακόμη και ο φίλαθλος να είναι ενήμερος για τα οικονομικά της ομάδας ως ένα βαθμό".

Keywords
Τυχαία Θέματα