«Έτοιμοι για ΠΑΟ»

15:57 20/10/2012 - Πηγή: AEK365

Οι παίκτες του Άρη είναι έτοιμοι για να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό αύριο στο ΟΑΚΑ όπως υποστήριξε ο Νίκος Αγγελούδης ο οποίος υπογράμμισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν το 100%.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 21χρονος μέσος του Άρη στην NOVA
Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα, πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά δουλέψαμε αυτές τις ημέρες για να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε

το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε».
Για την αλλαγή του προπονητή: «Όταν φεύγει ένας προπονητής, συνήθως το κλίμα, αλλάζει προς το θετικό. Πιστεύω είμαστε καλά στα αποδυτήρια, όλοι ενωμένοι και δεν μένει παρά να πάμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Για τον ποιον παίκτη του Παναθηναϊκού, θεωρεί απειλή: «Ο Παναθηναϊκός έχει μια καλή ομάδα, όμως εμάς δεν μας ενδιαφέρει εάν κάποιος παίκτης κάνει τη διαφορά ή όχι. Κοιτάζουμε το δικό μας κομμάτι, να ανταπεξέλθουμε και να δώσουμε το 100%».
Για τον Πασσιαλή: «Τον κ. Πασσιαλή, εγώ τον είχα και στη δεύτερη ομάδα. Έχουμε πάρει πρωτάθλημα μαζί του, στους νέους. Πολλά παιδιά προερχόμαστε από τη δεύτερη ομάδα και τον ξέρουμε. Άλλωστε και πέρυσι πήγε να ξανακαθίσει στον πάγκο του Αρη, άρα και οι πιο παλιοί, τον ξέρουν κι αυτοί. Πιστεύω να μας επηρεάσει θετικά το συμβάν αυτό και θα δούμε την Κυριακή».
Για τη συνέχεια: «Εάν έρθει ένα καλό αποτέλεσμα, η ψυχολογία, όλων μας, θα αλλάξει προς το θετικό. Αυτό περιμένουμε και για αυτό δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, ώστε να αλλάξουμε το κλίμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα