Ζέμαν: Δεν θα πάρω τίποτα πίσω

15:32 20/10/2012 - Πηγή: AEK365

Πρόσφατα ο Ζντένεκ Ζέμαν είχε ασκήσει δημόσια κριτική για τις εμφανίσεις του Ντανιέλε Ντε Ρόσι και του Οσβάλντο με τους δυο παίκτες να κάνουν καλά παιχνίδια με τις εθνικές τους ομάδες μεσοβδόμαδα αλλά τον Ιταλό τεχνικό να μην παίρνει τίποτα από όσα είπε πίσω.

Σε δηλώσεις του ο τεχνικός της Ρόμα τόνισε: "Δεν θα πάρω τίποτα από αυτά που είπα πίσω και είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που αντέδρασαν. Πέρα από τις θετικές εμφανίσεις τους, τα πήγαν περίφημα την τελευταία εβδομάδα

με την εθνική ομάδα. Δεν μίλησα απευθείας με τον Ντε Ρόσι ή τον Οσβάλντο. Γνωρίζω ότι ο Ντε Ρόσι έχει μεγάλο συμβόλαιο, επιθυμεί να παραμείνει στον σύλλογο και δεν υπάρχουν προβλήματα. Απλά περιμένω περισσότερα πράγματα από τους σπουδαίους παίκτες μου".
Για την 8η αγωνιστική Ρόμα ταξιδεύει στην Γένοβα για να παίξει με την Τζένοα έχοντας μόλις δυο νίκες στο πρωτάθλημα με τον Ζέμαν να δηλώνει: "Δεν νομίζω ότι είναι ένα σημείο καμπής διότι αυτό γίνεται κάθε αγωνιστική. Ως προπονητής περιμένω μια καλή αντίδραση από τους παίκτες μου ενόψει του αγώνα με την Τζένοα. Η Τζένοα είναι μια σπουδαία αντίπαλος με εξαιρετικούς επιθετικούς σαν τον Ιμόμπιλε και τον Μποριέλο αλλά διαθέτει και ένα δυνατό κέντρο. Δεν θεωρώ ότι μια ήττα θα μας βγάλει εκτός στόχων, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα για να ανακάμψουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα