Έτσι θα είναι ο τρίτος διάδοχος του βρετανικού θρόνου (ΦΩΤΟ)

14:47 23/7/2013 - Πηγή: AEK365

Τις επόμενες μέρες αναμένεται η επίσημη παρουσίαση του τρίτου διαδόχου του βρετανικού θρόνου ωστόσο ο Charanjeet Kondal δεν μπορούσε να περιμένει.
Έτσι λοιπόν, χάρη στα διαθέσιμα τεχνολογικά μέσα, ο ιδρυτής της ιστοσελίδας «Morph Thing», δημιούργησε ήδη μόλις λίγες ώρες μετά τη γέννησή του την εικόνα του νεογέννητου διαδόχου με βάση τα χαρακτηριστικά του Γουίλιαμ και της Κέιτ.
Ο Charanjeet από το Μπερμινχαμ δήλωσε ότι το πρόγραμμά του χρησιμοποιεί τα πιο χαρακτηριστικά... χαρακτηριστικά του προσώπου καθενός από τους δύο γονείς, τα ενώνει και έτσι γίνεται μια πρώτη πρόβλεψη της εμφάνισης

του παιδιού τους.
Προσέθεσε, μάλιστα, ότι ανυπομονεί «να δω αν η πρόβλεψη που έκανα μέσα από το πρόγραμμά μου θα βγει σωστή» τώρα μένουν λίγες ώρες μέχρι να παρουσιαστεί ο γιος της Κέιτ στο βρετανικό λαό.
Όμως, ο Charanjeet δεν είναι ο πρώτος που μπήκε στη διαδικασία «σχεδιασμού» του βασιλικού μωρού. Η σύμβουλος γενετικής Suretha Erasamus και ο γραφίστας Theuns Kruger έκαναν τη δική τους προσπάθεια να αποδώσουν την εμφάνιση του μωρού με το πέρας του χρόνου.
Στο μεταξύ, και ο Joe Mullins, ένας καλλιτέχνης, δημιούργησε τις δικές του εικόνες σχετικά με το πώς θα είναι ο διάδοχος που έχει προκαλέσει ντελήριο σε όλη τη Βρετανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα