Διπλό και ηρέμησε η Βέρντερ

18:27 30/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 28η αγωνιστική

ΑΝΟΒΕΡΟ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: HDI Arena

Διπλό που ουσιαστικά της εξασφαλίζει την παραμονή πέτυχε η Βέρντερ επικρατώντας με 2-1 του Ανόβερο. Ο Χούζτι στο 43' με εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ όμως η Βέρντερ ισοφάρισε στο 57' με τον Ντι Σάντο. Τελικά το διπλό έδωσε ο Καλντιρόλα ο οποίος στο 90' με κεφαλιά έκανε το 1-2.

ΑΝΟΝΕΡΟ: Ζίλερ, Σακάι, Χόφμαν, Σουλτς, Πριμπ, Αντρέασεν, Σανέ

(63'Μπιτενκούρ), Στιντλ, Χούζτι, Σλάουντραφ, Ρούντνεφς (75'Για Κόναν).

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.: Βολφ, Φριτς, Πρεντλ, Καλντιρόλα, Γκαρσία, Μπαργκφρέντε, Μακιάντι (91'Λουκίμια), Γιουνούζοβιτς, Χαντ (84'Γκέμπρε Σελάσιε), Ελία (79'Πέτερσεν), Ντι Σάντο.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Μπορούσια Παρκ

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η Γκλάντμπαχ επικράτησε τελικά με 3-1 του Αμβούργου και έκανε ένα ακόμα βήμα για να βγει στην Ευρώπη. Το Αμβούργο προηγήθηκε στο 28' με κεφαλιά του Ζόους και οκτώ λεπτά μετά οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Μανσιέν. Ο Ντεμς το εκτέλεσε με τον Άντλερ να αποκρούει αρχικά και τον Βέλγο στην επαναφορά να σκοράρει. Την ανατροπή έκανε στο 75' ο Ράφαελ και τρία λεπτά μετά ο Ντομίγκες έκανε το 3-1 σφραγίζοντας τη νίκη της Γκλάντμπαχ.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τερ Στέγκεν, Γιάντσκε, Ντομίνγκες, Στρανζλ (63'Μπρόουερς), Ντεμς, Κράμερ, Νόρντβεϊτ, Χέρμαν (85'Ρουπ), Αράνγο, Ράφαελ (91'Χργκότα), Κρούσε.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Άντλερ, Ντιεκμέιερ (82'Γίρατσεκ), Ντζουρού, Μανσιέν, Βέρστερμαν, Ρινκόν, Αρσλάν (82'Τέτσε), Καλχάνογλου, Φαν ντερ Φάαρτ, Ζόουα, Λασόγκα (46'Τζον).

Keywords
Τυχαία Θέματα