Εξάχρονος είδε να σκοτώνουν την οικογένειά του (ΦΩΤΟ)

19:53 10/10/2012 - Πηγή: AEK365

Την κόλαση στα έξι του χρόνια βίωσε ο μικρός Κάρλος Ντανιέλ Γκονζάλεζ από την Γουατεμάλα, ο οποίος είδε να σκοτώνουν τους γονείς του και πέντε μέλη της οικογένειάς του.

Ο εξάχρονος παρά το σοκ που βίωσε είχε τη δύναμη να περιγράψει όσα έζησε και να αναλάβει την προστασία της τετράχρονης αδερφής του.

Ο μικρός Κάρλος, όπως και η 4χρονη αδερφή του Ιζαμπέλ, από το χωριό Λας Εσκόμπας, 22 χιλιόμετρα νότια της Πόλης της Γουατεμάλας, έζησαν από τύχη από

ένα φονικό που έγινε λόγω διαφορών ιδιοκτησίας γης στις παράγκες.

Οι δυο τους κατάφεραν να κρυφτούν από τους ενόπλους που σκότωσαν επτά άτομα, μεταξύ των οποίων οι γονείς τους, ο οχτάχρονος αδερφός τους και οχτώ μηνών αδερφή τους.

Τα δυο παιδιά βρέθηκαν στο σημείο της εκτέλεσης για την αναπαράσταση του φονικού, απ' όπου είναι και οι σοκαριστικές φωτογραφίες.

Η Γουατεμάλα, με πληθυσμό 14 εκατομμύρια. θεωρείται μία από τις πιο επικίνδυνες χώρες στον κόσμο. Σύμφωνα με το αμερικανικό ΥΠΕΞ το 96% των εγκλημάτων που γίνονται στη χώρα δεν τιμωρούνται ποτέ, ενώ η διαφθορά βασιλεύει σε όλες τις βαθμίδες της αστυνομίας και της κυβέρνησης. Δεκάδες είναι συμμορίες που δρουν στη χώρα.

Μόνο το 2009 σκοτώθηκαν βίαια 6.500 άνθρωποι, ενώ το 2010 περίπου 6.000. Το 41% των θανάτων αυτών σχετίζεται με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών ενώ κοινό έγκλημα είναι και ο εκβιασμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα