«Εξαιρετικοί στην άμυνα»

10:06 10/6/2012 - Πηγή: AEK365

Απόλυτα ικανοποιημένος από την αμυντική προσήλωση της εθνικής Γερμανίας μετά το νικηφόρο παιχνίδι με 1-0 επί της Πορτογαλίας εμφανίστηκε ο Μάνουελ Νόιερ, στην πρεμιέρα του δευτέρου ομίλου στο Euro.
«Ήμασταν πολύ καλοί στο αμυντικό κομμάτι. Όσες ευκαιρίες έφτιαξαν οι Πορτογάλοι, προέκυψαν από το πουθενά. Δεν είχα πολλή δουλειά να κάνω κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στο τέλος ανέβασαν την απόδοση τους και έφτιαξαν δυο φάσεις, αλλά οι αμυντικοί μας ήταν αυτοί που έπρεπε», τόνισε ο πορτιέρο της Μπάγερν Μονάχου και συνέχισε:

«Δεν έχει

σημασία ποιοι αγωνίζονται στην άμυνα, όλοι έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Ειδικά ο Ματς Χούμελς ήταν εξαιρετικός και έκανε μερικές πολύ καθοριστικές επεμβάσεις. Όταν τον χρειαστήκαμε, ήταν εκεί».

Οι «οράνιε» είναι ο δεύτερος αντίπαλος των Γερμανών και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη μετά την ήττα από τη Δανία.

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι το επόμενο παιχνίδι δεν θα είναι «χωρίς αύριο». Συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει και είμαστε αισιόδοξοι για τον προσεχή αγώνα. Συνήθως σε αυτές τις διοργανώσεις το πρώτο παιχνίδι δεν είναι και το καθοριστικότερο», σημείωσε ο 26χρονος τερματοφύλακας.

Keywords
Τυχαία Θέματα