Έξαλλος με τη διαιτησία ο Λάμπερτ

21:16 11/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μονά - ζυγά δικά του τα ήθελε ο τεχνικός της Άστον Βίλα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα κόντρα στην Τσέλσι. Ο Πολ Λάμπερτ έριξε το φταίξιμο της ήττας στο διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης, με πρώτο και... καλύτερο τον «άρχοντα» της αναμέτρησης, χαρακτηρίζοντας τις αποφάσεις του «παράξενες», ενώ στη φάση που η Τσέλσι ζήτησε να καταλογιστεί γκολ του Ντεμπά Μπα, το οποίο κακώς δεν μέτρησε, τόνισε πως η απόφαση ήταν ολόσωστη!

«Ήταν δύσκολο να κερδίσουμε το παιχνίδι, όπως εξελίχθηκε. Όλοι είδαν γιατί χάσαμε το ματς.

Ο κύριος στη μέση (σ.σ ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης) πήρε πολύ παράξενες αποφάσεις. Ο Τζον Τέρι είναι ένας υπέροχος ποδοσφαιριστής, αλλά θα έπρεπε να δεχθεί την κόκκινη στο μαρκάρισμα του Σίλα» είπε αρχικά ο προπονητής των «χωριατών» και πρόσθεσε:

«Η ομάδα μου ήταν φανταστική. Δώσαμε τα πάντα στο γήπεδο και δεν μας άξιζε η ήττα. Οι παίκτες μου ήταν υπέροχοι, κάτι που μπορεί να γίνει εύκολα διακριτό από τις αντιδράσεις του κόσμου μας. Με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι και επαναλαμβάνω πως δεν αξίζαμε να χάσουμε».

Τέλος, όσον αφορά στη φάση του γκολ του Μπα, ανέφερε:

«Είναι ξεκάθαρο πως δεν πέρασε ολόκληρη η μπάλα μέσα από τη γραμμή. Εκεί, αντέδρασαν σωστά οι διαιτητές, κάτι που δεν έκαναν καθ' όλη τη διάρκεια των 90', γεγονός πολύ παράξενο».

Keywords
Τυχαία Θέματα