Έξαλλος ο Τριτσώνης με Γιάχο

13:38 15/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η διαιτησία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και κυρίως οι φάσεις με το χέρι του Μανιάτη και την ανατροπή του Αμπντουν εξακολουθούν να αποτελούν θέμα συζήτησης και, σύμφωνα με τον SENTRA FM 103.3, ο Τριτσώνης αλλά και ο Μάνταλος είναι έξαλλοι με τον Γιάχο.
Υπενθυμίζεται πως ο Τριτσώνης ήταν ο επιπρόσθετος βοηθός και βρισκόταν κοντά στην εστία που έκανε το χέρι ο Μανιάτης αλλά ο Γιάχος δεν καταλόγισε

πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης και εις βάρος του Ολυμπιακού. Οι δηλώσεις του Γιάχου μετά τον τελικό με τις οποίες επιρρίπτει ευθύνες στον Τριτσώνη για τον μη καταλογισμό πέναλτι έχουν κάνει έξαλλο τον Τριτσώνη ο οποίος πιστεύει πως ο Γιάχος θέλει να αποποιηθεί όλες τις ευθύνες και να τις ρίξει πάνω του.
Το ίδιο έξαλλος, σύμφωνα με τον SENTRA FM 103.3, είναι ο Μάνταλος, ο έτερος επιπρόσθετος βοηθός, ο οποίος φέρεται να συμβούλευσε τον Γιάχο να υποδείξει πέναλτι στην ανατροπή του Αμπντούν στο 119' αν και το μαρκάρισμα στον Αλγερινό μέσο έγινε εκτός περιοχής.
Τόσο ο Τριτσώνης όσο και ο Μάνταλος είναι έξαλλοι με τον Γιάχο ενώ ο Τριτσώνης στο περιβάλλον του υποστηρίζει ότι ο Γιάχος θα έπρεπε να πάρει ο ίδιος την ευθύνη, από τη στιγμή που είχε καλύτερη οπτική γωνία από τον ίδιο και επιπλέον, έχοντας την άποψη του πρώτου βοηθού, Δημήτρη Σαϊραδάρη, ο οποίος είπε στον Χιώτη ρέφερι ότι ήταν πέναλτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα