Έξαλλος ο Βγενόπουλος στην εκδίκαση των αγωγών

12:29 30/5/2013 - Πηγή: AEK365

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων εκδικάστηκαν σήμερα οι αγωγές που είχαν ανταλλάξει Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος δίχως να υπάρξουν αποκαλύψεις για την εποχή της πολυμετοχικότητας στον Παναθηναϊκό με τον Βγενόπουλο να είναι έξαλλος επειδή δεν κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας.
Ο Βαρδινογιάννης είχε υποβάλει αγωγή κατά του Βγενόπουλου και ο Βγενόπουλος

είχε επίσης υποβάλει αγωγή κατά του Γιάννη και του Γιώργου Βαρδινογιάννη για συκοφαντική δυσφήμιση.
Την οικογένεια Βαρδινογιάννη εκπροσώπησαν οι Παπαχρήστου, Αντωνόπουλος, Πουρσανίδης με τους νομικούς εκπροσώπους να τονίζουν πως "... μειώνει το ποσό που ζητάει το αίτημα της αγωγής από τα 10 εκατομμύρια ευρώ στα 3".
Ο μόνος μάρτυρας που εξετάστηκε ήταν ο Βαγγέλης Σαμαράς γεγονός που έκανε έξαλλο τον Ανδρέα Βγενόπουλο ο οποίος στο τέλος της εκδίκασης των αγωγών ξέσπασε ζητώντας να εξεταστεί και ο ίδιος ως μάρτυρας. Τότε η πρόεδρος του δικαστηρίου απάντησε λέγοντας πως "ο διάδικος δεν θα εξεταστεί αφού προσκομίζονται ένορκες διαβεβαιώσεις" με τον Βγενόπουλο να λέει το εξής: "Γιατί δεν μου δίνετε το λόγο; Σε άλλες υποθέσεις δικές μου είχατε κάνει το αντίθετο".
Η πρόεδρος απάντησε λέγοντας: "Δεν μιλάτε στο μικρόφωνο, δεν ακούγεστε, δεν κρατάμε πρακτικά". Φεύγοντας ο Ανδρέας Βγενόπουλος εμφανώς εκνευρισμένος ακούστηκε να λέει "Εσείς με ακούτε πολύ καλά και ξέρετε τι λέω".
Ο Βαγγέλης Σαμαράς στην κατάθεση του τόνισε ότι όλα έγιναν με αφορμή την συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει ο Βγενόπουλος στις 12/9/2011 στο «Πεντελικόν». Προσπάθησε να πει ότι είπε ψέματα ο Βγενόπουλος σε 3 σημεία.
1ον Οτι η έκταση της Παιανίας δόθηκε ως δωρεά στον «Καπετάνιο» από την ΓΓΑ.
2ον Ότι ο Τζίγγερ πήρε 10 εκατ. ευρώ για την ΓΗΠΕΛ και παρέδωσε μόνο μακέτες.
3ον Οτι αθέτησε 3 συμφωνίες με τον Βγενόπουλο στην εποχής της πολυμετοχικότητας. "Εγώ ξέρω μόνο για την αρχική συμφωνία που είχαν υπογράψει όλοι μαζί και είχε βγει και στη δημοσιότητα" είπε ο Σαμαράς και πρόσθεσε: "Εκτιμώ ότι η αιτία των ψευδών δηλώσεων ήταν για να θίξει τον Βαρδινογιάννη και να του χρεώσει την κακή κατάσταση στην ΠΑΕ".
Η απόφαση αναμένεται σε δύο με τρεις μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα