Φερέιρα: Κανένα παράπονο απο τον διαιτητή

22:52 11/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μόνο στη διαιτησία δεν στάθηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα (αν και... πιέστηκε να πει δύο λόγια) προκειμένου να δικαιολογήσει την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ. Τόνισε ότι έδωσε συγχαρητήρια στον Κουκουλάκη μετά το ματς και εξήγησε το γιατί. Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Οταν

χάνεις όλα φαίνονται άσχημα. Υπήρξε διαφορά συμπεριφοράς ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ έκανε το παιχνίδι της, δεν είχε να χάσει τίποτα. Εμείς έπρεπε να κερδίσουμε και για αυτό η ΑΕΚ έκανε κλειστό παιχνίδι και δεν άφησε χώρους. Ειχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά όχι ευκαιρίες. Το ότι δε σημειώσαμε γκολ δεν είναι κάτι σημερινό, συμβαίνει στο τελευταίο διάστημα.
Οπως είπα και πριν χάσαμε στις τελικές προσπάθειες. Η ομάδα ήλεγχε το ματς αλλά ίσως κλονίστηκε η αυτοπεποίθηση επειδή χάναμε τις τελικές προσπάθειες.

Ειναι δύσκολο να δεχόμαστε γκολ όπως αυτό του 1-0 και θα έλεγα ότι το δεύτερο γκολ έχει να κάνει με μια γρήγορη αντεπίθεση. Ο Παναθηναϊκός είχε τη θέληση για νίκη αλλά αυτό δημιούργησε άγχος. Η ΑΕΚ έπαιξε καλή άμυνα, με καλές αντεπιθέσεις. Εείς θέλαμε τη νίκη, η ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της.

Καμία ομάδα δεν μπορεί να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο σε όλη τη χρονιά. Ούτε καν η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ. Υπήρξαν προβλήματα, χάσαμε σημαντικούς παίκτες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ας μην ξεχνάμε ότι η ομάδα κέρδιζε, είχε καλά αποτελέσματα, της έτυχε ένα κακό ματς στη Λιβαδειά, ένα κεκλεισμένων των θυρών με τον ΠΑΟΚ, χάσαμε και τον Λέτο που είναι παίκτης των 15 γκολ... Ολα αυτά επηρέασαν.

Δε θέλω να πω ότι χάσαμε επειδή δεν είχαμε τον Λέτο. Ξέρετε ότι οι ομάδες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Υπάρχουν παίκτες που είναι καλύτεροι, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Ηταν αποφασιστικής σημασίας ο αγώνας στη Λιβαδειά καθώς χάσαμε και παίξαμε και κεκλεισμένων των θυρών με τον ΠΑΟΚ. Οταν παίζεις δύο αγώνες σημαντικούς για το πρωτάθλημα και τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά, λογικό είναι να επηρεάζεσαι.

Μην ξεχνάμε ότι σε δέκα αγώνες είχαμε σερί νίκες. Στους τελευταίους χάσαμε. Μπορούν να συμβούν αυτά. Δεν ήταν εύκολο να φτάσουμε ως εδώ με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν. Μένουν έξι αγώνες και θα προσπαθήσουμε την προσπάθειας μας για το πρωτάθλημα αν και τα πράγματα δεν εξαρτώνται μόνο από εμάς. Οσο το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, δεν μπορούμε να πούμε ότι κρίθηκε κάτι.

Τα λάθη πληρώνονται και εγώ είμαι ο υπεύθυνος ως προπονητής. Μια λεπτομέρεια μόνο... Πρώτη φορά που δεν πετύχαμε γκολ στο πρωτάθλημα ήταν με τον Λεβαδειακό. Η δεύτερη με τον ΠΑΟΚ η τρίτη σήμερα με την ΑΕΚ. Και τις τρεις φορές χάσαμε. Πάντα όταν σκοράραμε κερδίζαμε, όταν δεν σκοράρουμε χάνουμε. Στην αρχή βάζαμε αρκετά γκολ, μετά με λιγότερα πάλι κερδίζαμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αρκετά πράγματα άλλαζαν σε όλη αυτή την πορεία. Χρειαζόταν προσαρμογή στα νέα δεδομένα και όλα αυτά επηρεάζουν.

Ποτέ δεν μπορείς να βρεις μόνο ένα λόγο για τον οποίο τα πράγματα θα πρέπει να πάνε άσχημα ή καλύτερα. Μπορείτε νε ερμηνεύσετε όπως θέλετε

Keywords
Τυχαία Θέματα