Ντίμι: Βγάλαμε ψυχή και παίξαμε σαν ομάδα

22:32 11/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από καιρό ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος επέστρεψε στο βασικό σχήμα, είχε εξαιρετική εμφάνιση και μετά το τέλος του αγώνα, με δηλώσεις του, στάθηκε και στους λόγους για τους οποίους ήρθε η τόσο εύκολη νίκη σε ένα ντέρμπι: «Πιστεύω ότι σήμερα βγάλαμε όλοι ψυχή, τα δώσαμε όλα, παίξαμε σαν ομάδα και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας», είπε ο γκολκίπερ της Ένωσης και σχολίασε για τις χαμένες ευκαιρίες των συμπαικτών του: «Το πρόβλημα θα ήταν να μην κάνουμε φάσεις. Από την στιγμή που δημιουργείς ευκαιρίας

είναι θέμα τύχης να μπουν και τα γκολ. Από σήμερα και μετά πιστεύω ότι θα μπορούμε να σκοράρουμε ευκολότερα λόγω αυτοπεποίθησης».

Για όλα όσα ακούγονται για την φετινή ΑΕΚ: «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να δίνουμε απαντήσεις στο γήπεδο. Αν συνεχίσουμε έτσι τότε δεν θα μπορεί κανείς να μιλήσει. Κριτική βέβαια κάνουν όποιοι θέλουν», ενώ για τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ: « Είναι τρομερή η διαφορά και ο κόσμος που ήρθε μας βοήθησε πάρα πολύ. Σου δίνει μία ώθηση παραπάνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα