Φέργκιουσον: «Μέχρι τα 41 ο Γκιγκς»

17:01 27/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γκιγκς έχει «φάει» την Πρέμιερ Λιγκ με το... κουτάλι, μετρώντας μέχρι σήμερα 613 συμμετοχές (όλες με τη Γιουνάιτεντ φυσικά) σε παρουσία 19 ολόκληρων χρόνων, ωστόσο φαίνεται να είναι ικανός να συνεχίζει να αγωνίζεται για πολύ καιρό ακόμη, κάτι που δήλωσε και ο Φέργκιουσον.
Συγκεκριμένα, ο Σκωτσέζος τεχνικός ανέφερε πως ο Γκιγκς έχει φυσική κατάσταση που του επιτρέπει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «κόκκινους διαβόλους» μέχρι τα 41 του χρόνια, κάτι που μεταφράζεται σε δύο ακόμη χρόνια καριέρας.

«Ο Ράιαν είναι μια ειδική περίπτωση ανθρώπου. Δεν έχει τραυματιστεί, δεν έχει χάσει καμία προπόνηση και έχει πάντα το μυαλό του στην προαγωνιστική σεζόν. Έχει πολλή όρεξη για να συνεχίσει να παίζει. Θα αγωνίζεται και του χρόνου και θα μπορούσε να παίξει και ακόμη έναν χρόνο μετά από αυτό. Είναι ένας πολύ υγιής παίκτης και μπορεί να παίζει μέχρι τα 41» είπεχαρακτηριστικά ο Φέργκιουσον.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκιγκς είναι έτοιμος να περάσει του Έντουιν φαν ντερ Σάαρ και να γίνει ο μεγαλύτερος παίκτης που έχει αγωνιστεί για τη Γιουνάιτεντ μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, με τον Ολλανδό πορρτιέρε να έχει αποτελέσει μέλος της ομάδας μέχρι τα 40 χρόνια και τις 211 μέρες της ηλικίας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα