Φέτος πάει για Europa;

00:02 15/3/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΤΣΕΛΣΙ- ΣΤΕΑΟΥΑ: 3-1 (0-1)
Γήπεδο: Στεντ Τζέιμς Παρκ

Στους 8 του Europa League βρίσκεται η Τσέλσι η οποία κέρδισε με 3-1 τη Στεάουα που το πάλεψε.

Στο 15ο λεπτό ο Ρουσέσκου βρέθηκε απέναντι από τον Τσεχ, όμως είδε τον πορτιέρο των «μπλε» να αποκρούει καταπληκτικά το πλασέ, αλλά στο 34' ο Χουάν Μάτα

με γυριστό δεξί σουτ νίκησε τον Ταταρουσάνου για να γράψει το 1-0 και να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Στο 39ο λεπτό ο Αζάρ συνεργάστηκε με τον Μάτα, ο Βέλγος βρήκε χώρο για να κάνει το σουτ με το δεξί, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Ταταρουσάνου που απέκρουσε, ενώ στο 44' από εκτέλεση κόρνερ, ο Τανάσε έκανε το πρώτο σουτ, ο Τσεχ απέκρουσε και από κοντά, ο Τσίριτσες έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων για το 1-1.

Η Τσέλσι πίεσε στην επανάληψη και στο 58ο λεπτό από εκτέλεση φάουλ του Μάτα, ο Τέρι με κεφαλιά έγραψε το 2-1. Στο 60' το σουτ του Αζάρ κόντραρε, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Τσεχ είπε όχι σε σουτ του Τσιπτσίου. Η Τσέλσι συνέχισε να πιέζει και πέτυχε το 3-1 στο 71ο λεπτο. Ο Μάτα βρήκρ τον Αζάρ στο ύψος της περιοχής, αυτός με υπέροχο τακουνάκι άφησε για τον Τόρες που έφερε τη μπάλα στο αριστερό και σούταρε δυνατά για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 3-1. Στο 78ο λεπτό το σουτ του Όσκαρ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 87' ο Αζάρ ανατράπηκε από τον Μπουρσεάνου, ο Τόρες ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και πέτυχε το δοκάρι για να παραμείνει το 3-1.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Κόουλ, Λουίς, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Όσκαρ, Μίκελ, Αζάρ (90+1' Μπεναγιούν), Τόρες, Μάτα (90' Μποουσες)

ΣΤΕΑΟΥΑ: Ταταρασπανου, Σζουκάλα, Λατοβλεβίτσι, Ράπα (84' Ρότσα), Τσίριτσες, Ράπα, Πιντίλι, Τσιπτσίου, Τανάσε (78' Τάτου), Μπουρκεάνου, Ρουσέσκου, Πόπα

Keywords
Τυχαία Θέματα