Κρίμα…

22:48 14/3/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΙΝΤΕΡ- ΤΟΤΕΝΑΜ: 4-1 παρ. (0-3)
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Η Ίντερ βρέθηκε μια ανάσα από τη μεγαλύτερη ανατροπή του αιώνα, κέρδισε με 3-0 στην κανονική διάρκεια την Τότεναμ, αλλά το τελικό 4-1 δεν αρκούσε στους Ιταλούς.

Στο 9ο λεπτό ο Φρίντελ βγήκε και πρόλαβε τον Κασάνο, ενώ στο 11' το σουτ του Ντεφό κόντραρε σε σώματα. Η Ίντερ ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Γκαλάς στον Κασάνο στο 17', αλλά τρία λεπτά μετά

η Ίντερ έφτασε στο γκολ. Ο Παλάσιο έκανε τη σέντρα και ο Κασάνο με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στο 22' ο Σίγκουρντσον έκανε το σουτ αλλά ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε, ενώ στο 26' η Ίντερ άγγιξε το 2-0. ο Κασάνο τροφοδότησε τον Παλάσιο, ο Αργεντινός έκανε το σουτ με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Φρίντελ, ενώ στο 35' η κεφαλιά του Γουόκερ έφυγε λίγο άουτ. στο 45+1' ο Φρίντελ είπε όχι σε σουτ του Γκουαρίν, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αντεμπαγιόρ αστόχησε από ιδανική θέση.

Στο 51' ο Βερτόνχεν δεν μπόρεσε από καλή θέση να σκοράρει κι έτσι στο επόμενο λεπτό η Ίντερ πέτυχε το 2-0. ο Καμπιάσο βρήκε στην πλάτη της άμυνας των Άγγλων τον Παλάσιο κι εκείνος με ιδανικό πλασέ έκανε το 2-0. Στο 61'η κεφαλιά του Καμπιάσο έφυγε άουτ, ενώ στο 76' ο Κασάνο εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στον Γκαλάς και κατέληξε στα δίχτυα του Φρίντελ, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Στο 82ο λεπτό ο Πάρκερ έβαλε την κόντρα στον Παλάσιο και ο Φρίντελ μπλόκαρε, ενώ στο 85' ο Χαντάνοβιτς είπε όχι σε σουτ του Νόουτον.
Στο 90+2' ο Καμπιάσο αστόχησε από πολύ κοντά και το ματς πήγε στην παράταση.
Στο 93' ο Χαντάνοβιτς έδιωξε την κεφαλιά του Βερτόνχεν και στη συνέχεια η κεφαλιά του Γκαλάς πέρασε άουτ. Ωστόσο στο 96' η Τότεναμ έκανε το 3-1. Ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Ντεμπελέ αλλά ο Αντεμπαγιόρ έκανε το 3-1 στην επαναφορά.

Στο 106' ο Φρίντελ είπε όχι σε σουτ του Κασάνο, ενώ η Ίντερ ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 110'. Ο Άλβαρες έκανε τη σέντρα και ο Κασάνο με κεφαλιά πέτυχε το 4-1.

ΊΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ζανέτι, Κίβου, Ζουάν, Ζόναθαν (107' Ρανόκια), Γκουαρίν (70' Άλβαρες), Καμπιάσο, Γκαργκάνο, Κόβατσιτς (78' Μπενάσι), Παλάσιο, Κασάνο

ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Γουόκερ, Γκαλάς, Βερτόνχεν, Νόουτον (104' Κόκερ), Πάρκερ, Λίβερμορ (69' Λίβερμορ), Σίγκουρντσον, Ντεμπελέ, Ντεφό (55' Χόλτμπι), Αντεμπαγιόρ

Keywords
Τυχαία Θέματα