Φίγκο: Εκδιώχτηκε από τη Ρεάλ ο Ραούλ

18:43 4/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ραούλ αγωνίστηκε για 15 χρόνια στους «μερένγκες» και είναι ο πρώτος σκόρερ στη ιστορία του συλλόγου αλλά το 2010 αποχώρησε και πήγε στην Σάλκε. Πλέον αγωνίζεται στην Αλ Σαντ.
Ωστόσο ο πρώην συμπαίκτης του στους «γκαλάκτικος», Λουίς Φίγκο τόνισε πως ο Ραούλ ήθελε να κρεμάσει τα παπούτσια του στην Ρεάλ.
«Ο Ραούλ ήθελε να κλείσει τη καριέρα του στην Ρεάλ αλλά αυτό δεν έμελλε να συμβεί. Τον έδιωξαν από τη Μαδρίτη. Ελπίζω να είναι χαρούμενος στο Κατάρ», δήλωσε ο Φίγκο

στο Al Jazeera.
Επιπλέον ο 39χρόνος Πορτογάλος θεωρεί πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να κερδίσει φέτος την «Χρυσή Μπάλα» αλλά παραδέχτηκε πως είναι αδύνατο να διαλέξει ανάμεσα στον συμπατριώτη του και τον Λιονέλ Μέσι.

«Πιστεύω πως ο Ρονάλντο μπορεί να κερδίσει την Χρυσή Μπάλα φέτος γιατί πήρε το πρωτάθλημα. Δεν ξέρω γιατί είναι δυστυχισμένος. Ρωτήστε τον. Δεν μπλέκομαι σε θέματα άλλων. Δεν μπορώ να απαντήσω αν ο Ρονάλντο ή ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης. Η διαφορά των οκτώ βαθμών που έχει η Μπάρτσα από την Ρεάλ δεν είναι μη αναστρέψιμη. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα