Φόγκελ: Ήμουν τυχερός με τις αλλαγές

10:28 23/2/2012 - Πηγή: AEK365

Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, η Βασιλεία πέτυχε το γκολ της νίκης επί της Μπάγερν Μονάχου χάρη στους Ζουάν και Στόκερ που ξεκίνησαν από τον πάγκο με τον Χάικο Φόγκελ να παραδέχεται πως στάθηκε τυχερός στις αλλαγές.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Βασιλείας τόνισε: "Δεν ήμουν ευχαριστημένος με την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Επιθετικά δεν καταβάλαμε

αρκετή προσπάθεια. Στην ανάπαυλα είπα στους παίκτες πως χρειαζόταν να κάνουμε περισσότερα για να έχουμε κατοχή της μπάλας. Αυτό καταφέραμε να το εφαρμόσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, και φυσικά ήμουν και λίγο τυχερός με τις αλλαγές. Αυτή η νίκη είναι ένα πράγμα, το γενικό αποτέλεσμα είναι ένα άλλο πράγμα. Αλλά είμαστε ικανοί στο να βάζουμε γκολ εκτός έδρας και αν το κάνουμε αυτό στο Μόναχο, τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα για την Μπάγερν. Είμαστε σε εξαιρετική θέση ενόψει της ρεβάνς".
Ο Φόγκελ μίλησε και για την νοοτροπία της Βασιλείας που μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε και την Μπάγερν Μονάχου με τον Γερμανό τεχνικό να δηλώνει: "Η ομάδα έχει απίστευτη δύναμη θέλησης, οι παίκτες ξέρουν καλά ποιοι είναι και έχουν μια υγιή αυτοπεποίθηση. Έχουμε μια τέλεια αρμονία. Κάθε μέρα απολαμβάνουμε την δουλειά και αυτό ανταμείβεται σε ένα βαθμό".

Keywords
Τυχαία Θέματα