Φορούσε κίτρινα και είχε στην πλάτη το «33»…

00:16 16/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο δολοφόνος του Ολυμπιακού ήταν ντυμένος στα κίτρινα και φορούσε το νούμερο «33». Ο Μάρκο Ντέβιτς έπαιξε σαδιστικά με την ψυχολογία των «ερυθρολεύκων» καθώς εκεί που τους είχε απογειώσει με ένα χαμένο πέναλτι και έκαναν όνειρα για τελικούς, τους σκότωσε και πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στην Θύρα 7. Ο Ολυμπιακός μετά το γκολ του Μαρκάνο σκεφτόταν την

κλήρωση για τα προημιτελικά αλλά οι παίκτες της Μέταλιστ είχαν άλλη άποψη. Παρά το δοκάρι και το χαμένο πέναλτι δεν το έβαλαν κάτω και πήραν αντρίκεια πρόκριση μέσα στο «Καραϊσκάκης».

Το ματς

Δυναμικό το ξεκίνημα που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν στο κέντρο με αποτέλεσμα να μην αφήσουν περιθώρια στη Μέταλιστ. Μάλιστα μόλις στο 5ο λεπτό το σουτ του Μιραλάς σημάδεψε το δοκάρι με την άμυνα των φιλοξενούμενων να μην μπορεί να αντιδράσει. Δεν έκανε το ίδιο όμως και ο Μαρκάνο δέκα λεπτά αργότερα, όταν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα απο σέντρα του Χολέμπας. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι διατήρησαν τα ηνία και ειχαν την κατοχή με αποτέλεσμα να φτάσουν κοντά στο 2-0, αλλά η κεφαλιά του Τοροσίδη βρήκε το δοκάρι. Μέχρι το ημίχρονο δεν σημειώθηκε καποια ιδιαίτερη φάση κι έτσι το 1-0 έμεινε.

Στην επανάληψη το κλίμα άλλαξε. Ο Ολυμπιακός μπήκε νωθρά, γύρισε πίσω, ενώ η Μέταλιστ προσπάθησε να ανατρέψει εις βάρος της σκηνικό και είχε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 64ο λεπτό. Πιο συγκεκριμένα ο Τάισον έκλεψε την μπάλα από τον Παπαδόπουλο, αλλά το σουτ του το μπλόκαρε ο Μεγερι. Το ίδιο έκανε ο νεαρός τερματοφύλακας και στο πέναλτι που κέρδισε η Μέταλιστ στο 77, όταν ο Ντέβιτς προσπάθησε με σκαφτό, τεχνικό σουτ να στειλει την μπάλα στα δίχτυα. Η πίεση των φιλοξενούμενων βρήκε αποτέλεσμα τρία λεπτά αργότερα με τον Βιγιάκρα, ο οποίος νίκησε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και με προβολή έκανε το 1-1. Η καλή ψυχολογία οδήγησε τον Ντέβιτς να γράψει το 1-0 κι έκανε τα όνειρα των «ερυθρολεύκων» τον χειρότερό τους εφιάλτη.

ΟΣΦΠ: Μέγιερι, Μανιάτης (58' Μοδέστο), Χολέμπας, Αβραάμ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ (87' Ντιόγκο), Τοροσίδης, Ιμπαγάσα (45' Μακούν), Μιραλάς, Φουστέρ, Τζιμπούρ.

ΜΕΤΑΛΙΣΤ: Ντισλιένκοβιτς, Βιγιάκρα, Τορσιλιέρι, Γκουέι, Ψενίντσιχ, Κλέιτον Ζαβιέ, Σόσα, Τόρες, Μπλάνκο, Μάρλος (46' Ντέβιτς), Τάισον.

Keywords
Τυχαία Θέματα