«Γεμάτο γήπεδο με ΑΕΚ»

22:20 30/10/2011 - Πηγή: AEK365

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σίλβα Κλέιτον μετά το τέλος του παιχνιδιού της Τούμπας και τη νίκη της ομάδας του με 1-3.

Ο Βραζιλιάνος μέσος και σκόρερ του πρώτου γκολ των «πράσινων» ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου στο ερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο οποίο στόχος είναι η νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κλέιτον:

-για το γκολ που πέτυχε: «Σίγουρα πρώτα απ' όλα το σημαντικότερο είναι ότι κερδίσαμε. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα, αλλά πολύ πιο χαρούμενος που καταφέραμε και κερδίσαμε».

-για το στόχο του Παναθηναϊκού: «Έχω πει ότι Παναθηναϊκός μεγάλη ομάδα. Πηγαίνει πάντα για τον τίτλο και αυτό δεν έχει αλλάξει. Παλεύουμε από την πρώτη αγωνιστική γι αυτό και θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να μαζεύουμε βαθμούς».

-για το μυστικό της νίκης: «Σίγουρα, θέλουν και οι αντίπαλοι να κερδίσουν. Εμείς, όμως, είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, καταφέραμε να σκοράρουμε πολύ γρήγορα και κερδίσαμε»

-για την τακτική στις στημένες φάσεις: «Εντάξει δουλεύουμε αρκετά στα στημένα με Λέτο και Κουίνσι. Μετά την προπόνηση, μένουμε και δουλεύουμε τις φάσεις και τις κομπίνες και στα φάουλ και στα κόρνερ. Μπορεί να κερδίσεις ένα παιχνίδι με τα στημένα».

-για τον πανηγυρισμό στο πρώτο γκολ: «Ήταν ένα τραγούδι χαρούμενο που αρέσει και στα παιδιά».

-για το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική Ελλάδας: «Δεν θέλω να μιλήσω για την Εθνική Ελλάδας. Δεν μπορώ, αφού δεν είμαι Έλληνας και δεν νοιώθω καλά».

-για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Ελπίζω να έχουμε γεμάτο γήπεδο, να είναι κοντά ο κόσμος να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε που είναι να κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα