Πολύ λίγος ο ΠΑΟΚ

21:30 30/10/2011 - Πηγή: AEK365

Περίπατο στην Θεσσαλονίκη έκανε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-1 του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα. Ένας ΠΑΟΚ, πολύ κακός και λίγος, υποτάχθηκε σε έναν πολύ καλό Παναθηναϊκό που έκανε όποτε ήθελε φάση μπροστά

στην εστία του Χαλκιά. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι έδειξε πως δεν έχει βάθος στον πάγκο της και την... χόρεψαν τρεις ποδοσφαιριστές μέσα στο σπίτι της! Λέτο (69'), Κουίνσι (56') και Κλέιτον (30') σκόραραν και έκαναν ότι ήθελαν την άμυνα των «ασπρόμαυρων». Μείωσε με πέναλτι ο Βϊερίνια στο 85'.

Το ματς

Από τα πρώτα λεπτά ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε μέσα στις τέσσερις γραμμές. Έλεγξε τον ρυθμό και δεν άφησε τον ΠΑΟΚ να «φτιάξει» παιχνίδι. Ο Βϊειρίνια κλείστηκε από Βύντρα και Κατσουράνη και εκεί ΠΑΟΚ σταμάτησε να υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο. Στο 30' οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ και «πάγωσαν» την Τούμπα με τον Κλέιτον. Το πρώτο γκολ του Βραζιλιάνου μετά από έναν χρόνο!

Ο ΠΑΟΚ άργησε να ξυπνήσει. Και μπαίνοντας στο β' ημίχρονο ήταν νευρικός και δεν μπορούσε να αναπτυχθεί. Το δεύτερο γκολ για τον Παναθηναϊκό (όποιος έβλεπε το ματς το κατάλαβε) ήταν θέμα χρόνου και ήρθε στο 56'. Ο Κατσουράνης γύρισε στο σημείο του πέναλτι στον Κουίνσι και αυτός με την βοήθεια του Τσιρίλο έκανε το 0-2.

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λέτο, ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟ φέτος. Απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Αργεντινού στο 69' και το 0-3. Εκεί οι φίλοι του ΠΑΟΚ άρχισαν να αποχωρούν από το γήπεδο, ενώ ξεκίνησαν και οι αποδοκιμασίες προς ορισμένους παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν έντονες. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ ήταν να μειώσει στο 85' από τα 11 βήματα με τον Βϊειρίνια και να διαμορφώσει το τελικό 1-3.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Keywords
Τυχαία Θέματα