«Για αυτό έκλαψε ο Μάριο»

13:42 30/6/2012 - Πηγή: AEK365

Από την Πέμπτη το βράδυ, η Σίλβα Μπαλοτέλι έγινε διάσημη παγκοσμίως όταν ο γιός της Μάριο πήγε και την αγκάλιασε αφιερώνοντας της τα δυο γκολ που πέτυχε στον ημιτελικό με την Γερμανία στο EURO 2012. Η θετή μητέρα του διεθνούς επιθετικού αποκάλυψε πως ο γιός της έκλαψε μετά το τέλος του αγώνα για να βγάλει την πίεση που ένιωθε.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", η θετή μητέρα του Μπαλοτέλι τόνισε:

"Όταν αισθάνεται πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση , πολυσυζητημένος ή προδομένος, ο Μάριο αντιδράει με το να κλείνεται στον εαυτό του. Απομονώνεται από όλους. Αυτό έγινε πριν από το ματς με την Ιρλανδία. Για αυτό έκλαψε από χαρά στην αναμέτρηση με την Γερμανία. Γιατί εκείνα τα δυο γκολ σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι τον απελευθέρωσαν, βγήκε το ταλέντο του, ιδιοφυΐα του. Κατάφερε να δείξει επιτέλους αυτό που ήθελε".
Όσο για την τελευταία φορά που έκλαψε ο Μπαλοτέλι, η θετή μητέρα του δήλωσε: "Είναι δύσκολο να κλάψει ο Μάριο. Η τελευταία φορά νομίζω ότι ήταν για τον Μουρίνιο. Είναι δύσκολο επίσης να με αγκαλιάσει έτσι μπροστά σε όλους. Όπως όλοι οι άντρες, ντρέπεται συνήθως. Ήταν όμως πάρα πολύ ευτυχισμένος. Δικαιολογήθηκε για την φανέλα που έβγαλε. Μου είπε... μπούχτισα να με κριτικάρουν για το γεγονός ότι δεν πανηγυρίζω. Έτσι εφήυρα αυτό τον πανηγυρισμό. Όταν με αγκάλιασε μου ζήτησε ένα δώρο ψιθυρίζοντας μου στο αυτί να φέρω τον πατέρα του στο Κίεβο".

Keywords
Τυχαία Θέματα