Για Μπαμπούνσκι η UEFA

18:24 12/8/2013 - Πηγή: AEK365

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα θυμούνται ακόμα τον Μπόμπαν Μπαμπούνσκι, ο οποίος αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Στέλιου Μανωλά, ωστόσο η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ένωσης από τον Όλεγκ Μπλαχίν του έκλεισε την πόρτα της 11άδας, με αποτέλεσμα να παίξει μόλις 8 ματς. Πλέον, είναι προπονητής στην ομάδα Κ21 της FYROM, αλλά ο γιος του κλέβει τις εντυπώσεις στη Μπαρτσελόνα!
Ο πιτσιρικάς έκανε την ιστοσελίδα της UEFA

να ασχοληθεί μαζί του, αφού ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο με την εθνική της χώρας του. Προϊόν της περίφημης Μασία, ο Νταβίντ Μπαμπούνσκι με το παρατσούκλι «φιλόσοφος», έπαιξε για πρώτη φορά πριν από ένα μήνα με τη Μπαρτσελόνα Β, με το δημοσίευμα της UEFA να τον χαρακτηρίζει ως έναν οργανωτή με τεχνική ικανότητα που βγάζει μάτια και που μπορεί να εξελιχθεί σε αστέρι για τη χώρα του.
«Για καιρό τώρα παρακολουθούμε την εξέλιξη του Νταβίντ και χωρίς αμφιβολία είναι ένας απίστευτα ταλαντούχος παίκτης», δηλώνει ο προπονητής της ΠΓΔΜ Τσέντομιρ Γιανέφσκι και προσθέτει: «Ήθελα να παίει τα δύο τελευταία φιλικά με τη Σουηδία και την Νορβηγία τον Ιούνιο, ωστόσο είχε υποχρεώσεις με τη Μπαρτσελόνα. Είμαι χαρούμενος που αποτελεί μέλος της Μπαρτσελόα Β φέτος, αφού είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου της χώρας».
Ο Μπόμπαν Μπαμπούνσκι, πάντως, θα έχει να λέει για τους γιους του, καθώς έχουν ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες των δύο μεγάλων της Ισπανίας! Πέραν του Νταβίντ, μπάλα παίζει και ο μικρός αδερφός του, Ντοριάν, ο οποίος ανήκει στους πιτσιρικάδες της Ρεάλ Μαδρίτης! Όσον αφορά το παρατσούκλι «φιλόσοφος» του Νταβίντ; «Πάνω από όλα θέλω να διαβάζω βιβλία φιλοσοφίας. Για μένα, η φιλοσοφία είναι ο μοναδικός τρόπος για να πετύχεις τους στόχους της ζωής σου». Αναμφίβολα, μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη!

Keywords
Τυχαία Θέματα