Για δύο μεταγραφές ο ΟΣΦΠ

20:11 9/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στην… άκρη φαίνεται πως αφήνει ο Ολυμπιακός την περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη. Οι Πειραιώτες θέλουν πρώτα να δουν σε τι κατάσταση θα είναι μετά την επιστροφή του από τον σοβαρό τραυματισμό του και έπειτα θα κάνουν την όποια κίνηση. Ωστόσο δεν «καίγεται» η περίπτωση του Κρητικού γκολκίπερ του Άρη, και θα ασχοληθούν το καλοκαίρι.

class="c2"> Οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για μία με δύο μεταγραφές στην περίοδο του Ιανουαρίου και θα αφορά παίκτη με δημιουργικές ικανότητες στο κέντρο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, και συζήτησαν για τα μεταγραφικά και την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού.

Στα αγωνιστικά τωρα, οι Πειραιώτες θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Γιάννη Μανιάτη για τον αγώνα με τον Θρασύβουλο στο κύπελλο. Ο διεθνής αμυντικός δεν συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας καθώς ταλαιπωρείται από κάκωση στο γόνατο. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο θα μείνει εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους και για να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό το ερχόμενο Σάββατο. Όσον αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί ενώ ο Χολέμπας έκανε θεραπεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > AEK365
ΟΣΦΠ,osfp