«Μπορούμε πρωτάθλημα και κύπελλο»

19:56 9/1/2012 - Πηγή: AEK365

Την άποψη πως ο Ατρόμητος μπορεί να πάει καλά και σο πρωτάθλημα και στο κύπελλο εξέφρασε ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο αρχηγός των Περιστεριωτών μίλησε για την φετινή πορεία της ομάδας του και ανέφερε πως είναι λογικό αν υπάρχουν απαιτήσεις από τον κόσμο. Παράλληλα μίλησε και για την μάχη του πρωταθλήματος και το ποιόν θεωρεί φαβορί για την κατάκτησή του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM:

«Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε διαφορετικά και αν συνεχίσουμε να είμαστε το ίδιο σοβαροί θα είμαστε στην πεντάδα. Πιστεύω πως φοβίζουμε τους αντιπάλους. Έχουμε

καλή ομάδα και καλό σύνολο και αυτά παίζουν ρόλο», ανέφερε αρχικά ο νεαρός αμυντικός.

Όσον αφορά την πτώση της απόδοσης στο δεύτερο ημίχρονο σε κάθε αγώνα: «Δεν υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό. Είναι και θέμα τύχης. Θέλαμε και με τον ΟΦΗ να τελειώσουμε το παιχνίδι και ευτυχώς δεν το πετύχαμε. Είναι καθαρά θέμα τύχης νομίζω».

Για τον κόσμο του Ατρόμητου, είπε: «Φέτος ο κόσμος έρχεται περισσότερο από τις άλλες χρονιές και ειδικά μικρές ηλικίες. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον κόσμο, μας δίνουν κουράγιο και μας βοηθούν. Έρχεται στο γήπεδο και μας εμψυχώνει. Είναι περίεργο που δεν γεμίζει. Ο Ατρόμητος η ομάδα και η διοίκηση θα καταφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Για την μάχη του πρωταθλήματος: «Για να κερδίσεις έναν τίτλο πρέπει να καθαρίζεις και τις μικρές ομάδες. Αυτό παίζει μεγάλο ρόλο και υπάρχει δρόμος ακόμα. Δεν μπορώ να δώσω προβάδισμα. Ρόλο θα παίξει καθαρά η σοβαρότητα. Δεν ξεχωρίζω κάποια ομάδα. Είναι ισοδύναμες».

Για τις δυνατότητες του Ατρόμητου: «Αυτή την στιγμή κοιτάμε το Κύπελλο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Θα προετοιμαστούμε γι’ αυτό. Δεν είναι υπερβολικό να υπάρχουν απαιτήσεις. Αν είμαστε σοβαροί μπορούμε να καταφέρουμε και τα δύο».

Keywords
Τυχαία Θέματα