Tην πάτησε...

17:31 22/9/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: 4-1
Γήπεδο: Etihad

Μόνο ντέρμπι δεν ήταν... Η Σίτι πάτησε τη Γιουνάιτεντ με 4-1, την άφησε 5 βαθμούς μακριά απ' την κορυφή κι ανέβηκε στη 2η θέση.

Η Σίτι μπήκε πολύ πιο δυνατά στο ματς και έφτασε στο γκολ στο 16ο λεπτό. Ο Κολάροφ έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Αγκουέρο με όμορφο γυριστό νίκησε τον Ντε Χέα. Τρία λεπτά αργότερα το γυριστό του Νασρί, έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 42' η Γιουνάιτεντ είχε το πρώτο της αξιόλογο σουτ με τον Γιανγκ, που

έφυγε λίγο άουτ. Η Σίτι πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, έχοντας προβάδισμα 2 τερμάτων, καθώς στο 45+1', ο Νασρί εκτέλεσε το κόρνερ, ο Νεγρέδο πήρε την κεφαλιά και ο Τουρέ από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Με την έναρξη του 2ου μέρους, η Σίτι πέτυχε και 3ο γκολ, καθώς ο Νεγρέδο γύρισε όμορφα την μπάλα στην καρδιά της περιοχής της Γιουνάιτεντ και ο Αγουέρο απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. και πριν προλάβει να αντιδράσει η Γιουνάιτεντ, δέχτηκε και 4ο γκολ στο 50'. Ο Νάβας έκανε την κούρσα ανενόχλητος από τα δεξιά, σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και ο Νασρί με σουτ διαμόρφωσε το 4-0 για τη Σίτι. Στο 54ο λεπτό, το σουτ του Ρούνεϊ έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο 71' ο Χαρτ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Φελαϊνί. Στο 80' ο Ντε Χέα δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει το σουτ του Τζέκο, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ρούνεϊ εκτέλεσε κόρνερ, ο Εβρά πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Το τελικό 4-1 έγινε στο 87' με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ρούνεϊ, που έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των ντέρμπι του Μάντσεστερ με 11 γκολ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Νάστασιτς, Κολάροφ, Νασρί, Φερναντίνιο, Τουρέ, Νάβας (71' Μίλνερ), Αγουέρο (86' Γκαρθία), Νεγρέδο (75' Τζέκο)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Βαλένσια, Κάρικ, Φελαϊνί, Γιάνγκ (51' Κλέβερλι), Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ

ΚΑΡΝΤΙΦ- ΤΟΤΕΝΑΜ: 0-1
Γήπεδο: Κάρντιφ Σίτι Στάντιουμ

Στην κορυφή βρέθηκε η Τότεναμ, που νίκησε με 1-0 την Κάρντιφ με γκολ στις καθυστερήσεις.

Στο 5ο λεπτό ο Γιορίς πρόλαβε τον Κάμπελ, ενώ στο 19' το σουτ του Σολάδο κόντραρε και στη συνέχεια, ο Μάρσαλ είπε όχι σε σουτ του Έρικσεν. Στο 44ο λεπτό η Κάρντιφ πέτυχε γκολ με τον Τέρνερ, το οποίο ακυρώθηκε.

Στο 46' ο Γιορίς είπε όχι σε σουτ του Μπέλαμι, ενώ στο 50' το σουτ του Σίγκουρντσον σταμάτησε στο δοκάρι της Κάρντιφ. Στο 59ο λεπτό ο Μάρσαλ είπε όχι σε σουτ του Παουλίνιο, ενώ στο 68' το σουτ του Οντεμβίγκι, πέρασε λίγο άουτ. Η λύτρωση για τα σπιρούνια ήρθε στις καθυστερήσεις με γκολ του Παουλίνιο με τακουνάκι

ΚΑΡΝΤΙΦ: Μάρσαλ, Τέιλορ, Κόκερ, Τέρνερ, Τεοφίλ, Γουίτινχαμ, Μεδέλ, Κάμπελ (64' Οντεμβίγκι), Κιμ, Γκούναρσον, Μπέλαμι (76' Κόουι)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόκερ, Ντόουσον, Βερτόνχεν, Νιούτον, Ντεμπελέ, Παουλίνιο, Τάουνσεντ (81' Κέιν), Έρικσεν (88' Χόλτμπι), Σίγκουρντσον (71' Λαμέλα) Σολδάδο.

ΑΡΣΕΝΑΛ- ΣΤΟΟΥΚ: 3-1
Γήπεδο: Emirates

Έτοιμη να διεκδικήσει τίτλο δείχνει φέτος η ΄Άρσεναλ, που νίκησε εύκολα με 3-1 τη Στόουκ κι επέστεψε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε η Άρσεναλ καθώς στο 5ο λεπτό, ο Μπέγκοβιτς απέκρουσε φάουλ του Οζίλ και στην επαναφορά ο Ράμσεϊ έκανε το 1-0. Η Στόουκ ανέβασε στροφές από εκεί και πέρα και στο 26΄το σουτ του Αρναούτοβιτς βρήκε στο δοκάρι της Άρσεναλ, αλλά στη συνέχεα ο Κάμερον από κοντά έκανε το 1-1. στο 28ο λεπτό, ο Μερτεζάκερ έκοψε σωτήρια τον Τζόουνς, αλλά στο 36' μετά από κόρνερ, ο Μερτεζάκερ με κεφαλιά, έκανε το 2-1 για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Η Άρσεναλ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Στόουκ στην επανάληψη και στο 71ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Οζίλ, ο Σανιά με κεφαλιά έκανε το 3-1.

ΆΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Φλαμινί, Ράμσεϊ, Γουίλσιρ (73' Μιγιαΐτσι), Οζίλ (80' Αρτέτα), Γκνάμπρι (73' Μονρεάλ), Ζιρού

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόουκρος, Χουτ, Πίτερς (67' Παλάσιος), Γουόλτερς, Γουίλσον, Ενζόνζι, Άνταμ (59' Άιρλαντ), Αρναούτοβιτς, Τζόουνς (75' Πέναντι)

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ- ΣΟΥΟΝΣΙ: 0-2
Γήπεδο: Σέλχαρστ Παρκ

Νίκη ψυχολογίας πέτυχε η Σουόνσι που επικράτησε με 2-0 της Κρίσταλ Πάλας. .

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Σουόνσι που άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με όμορφο σουτ του Μίτσου. Ένα λεπτό αργότερα ο Τσίκο σημάδεψε το δοκάρι της Πάλας, ενώ στο 24' και στο 30', ο Μίτσου έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες.

Η Σουόνσι μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό ο Ντάιερ με κοντινό σουτ, έκανε το 2-0 και ουσιαστικά καθάρισε τη νίκη. Στο 56' ο Βάσκεθ έχασε το άχαστο εξ επαφής, ενώ στο 71' το σουτ του Γκέιλ κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Μαριάπα, Γκάμπιντον, Ντελάνεϊ (46' Καμπάνια), Μόξι, Γέντινακ, Γκεντιουρά, Μπάναν (67' Γκέιλ), Πάντσεον, Ζερόμ (67' Τόμας), Σαμάκ

ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Ρανχέλ, Τσίκο, Γουίλιαμς, Ντέιβις, Κάνιας (78' Μπρίτον), Σέλβεϊ, Ντάιερ (70' Ποθουέλο), Ράουτλετζ, Μίτσου, Βάσκεθ (60' Ντε Γκουζμάν)

Keywords
Τυχαία Θέματα