Γιαννιώτας: «Δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν»

17:54 25/12/2012 - Πηγή: AEK365

«Δεν κλείνω την πόρτα ποτέ και σε κανέναν. Η Βαλενσιέν είναι ψηλά στη βαθμολογία του πρωταθλήματός της και επαναλαμβάνω ότι το ενδιαφέρον της είναι τιμητικό για μένα, τόνισε ο νεαρός μεσοεπιθετικός των «κίτρινων» και πρόσθεσε: Το δικό μου μεγάλο όνειρο, είναι να αγωνιστώ κάποια ημέρα στη Μπουντεσλίγκα. Το γερμανικό πρωτάθλημα με εξιτάρει. Θα δούμε τι θα γίνει, τώρα προέχει ο Αρης».

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε

και μαζί του φεύγει σε λίγες ημέρες και το 2012. Ο δικός σου απολογισμός, ποιός είναι;
«Το 2012 για μένα τα πράγματα πήγαν πάρα πολύ καλά, αλλά βέβαια δεν μπορώ να πω το ίδιο για την ομάδα μου. Ελπίζω πως θα έχουμε καλύτερη πορεία στον β' γύρο και πως το 2013 θα είναι πολύ καλύτερο για τον Άρη»!

Για 'σένα, πράγματι, πηγαίνουν όλα πολύ όμορφα, με αποκορύφωμα την πρόταση που ήρθε από την Βαλενσιέν;
«Ναι, είναι πολύ τιμητικό να σε προσεγγίζουν ομάδες του εξωτερικού και να ζητούν την υπογραφή σου. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μία καλή ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος».

Δηλαδή, δεν το βλέπεις αρνητικά;
«Δεν κλείνω την πόρτα ποτέ και σε κανέναν. Η Βαλενσιέν είναι ψηλά στη βαθμολογία του πρωταθλήματός της και επαναλαμβάνω ότι το ενδιαφέρον της είναι τιμητικό για μένα».

Σε ρωτώ, γιατί βγήκε προς τα έξω, πως απέρριψες αυτή την πρόταση. Ότι δεν τη συζήτησες καν...
«Δεν θεωρώ ότι πρέπει να μιλάω ο ίδιος με τις ομάδες. Υπάρχει ο μάνατζέρ μου, ο οποίος ασχολείται μ' αυτά τα θέματα. Δεν ξέρω τι λέγεται και τι γράφεται, αλλά εγώ τιμώ όλους όσους ενδιαφέρονται για το πρόσωπό μου».

Καλύπτει, λοιπόν, τις φιλοδοξίες σου η Βαλενσιέν;
«Δεν έχει να κάνει με την ομάδα. Το δικό μου μεγάλο όνειρο, είναι να αγωνιστώ κάποια ημέρα στη Μπουντεσλίγκα. Το γερμανικό πρωτάθλημα με εξιτάρει. Θα δούμε τι θα γίνει, τώρα προέχει ο Αρης».

Οι ημέρες των Χριστουγέννων, είναι ημέρες ξεκούρασης για εσάς. Πώς θα τις περάσεις;
«Οικογενειακά! Με τους γονείς μου, τις αδερφές μου, τους παππούδες και τις γιαγιάδες. Τι καλύτερο; Οι γιορτές σημαίνουν οικογένεια. Θέλω να ευχηθώ υγεία, τύχη και δουλειά σε όλο τον κόσμο. Είναι τα τρία πράγματα που πάντα λέω πως πρέπει να έχει ένας άνθρωπος για να είναι καλά. Είναι τρεις ευχές που πάντα τις δίνω και αυτό επιθυμώ και από τους άλλους. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές επιτυχίες μέσα στο 2013 και μακριά από τραυματισμούς».

Θα μοιραστείς μαζί μας τις αναμνήσεις σου από κάποια Χριστούγεννα που δεν θα ξεχάσεις ποτέ;
«Θυμάμαι τα περυσινά Χριστούγεννα, γιατί ήταν οι πρώτες μου συμμετοχές με τη μεγάλη ομάδα του Αρη και τα θυμάμαι , διότι η ευτυχία που είχα τότε, ήταν απερίγραπτη! Θυμάμαι όλες εκείνες τις στιγμές λεπτό προς λεπτό. Ηταν καταπληκτικά Χριστούγεννα για μένα».

Στην οικία Γιαννιώτα, στη Χαλκιδική, τι ατμόσφαιρα επικρατεί αυτές τις ημέρες;
«Φοβερή! Όπως κάθε Χριστούγεννα, όπως κάθε φορά που μαζεύεται όλη η οικογένεια. Κι εγώ περίμενα πως και πώς να τελειώσουν οι υποχρεώσεις μας, για να βρεθώ μαζί τους. Οι μυρωδιές από τα γλυκά της μαμάς, σου τρυπούν τη μύτη, αλλά όπως ξέρετε, θα πρέπει όλα γίνονται με μέτρο. Πρέπει να προσέχω!»

Η Χριστουγεννιάτικη σπεσιαλιτέ της μαμάς, ποιά είναι;
«Οι κουραμπιέδες. Τους κάνει υπέροχους! Εάν μ αφήσει, μπορεί και να τους φάω όλους, δεν έχω πρόβλημα! Άλλο να στο λέω κι άλλο να τους γεύεσαι. Πρέπει να δοκιμάσεις για να με πιστέψεις».

Μια ευχή για το 2013 που πλησιάζει;
«Υγεία, ατομικές διακρίσεις και ότι επιθυμεί ο καθένας»!

Keywords
Τυχαία Θέματα