Γιαννιώτας: Όπως με τι Λεβαδειακό

16:54 14/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Παντελής Κουντούτσικος, προπονητής του στα τμήματα υποδομής, παρέδωσε το βραβείο στον επιθετικό του Άρη και δήλωσε: «Με τον Γιάννη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, τον είχα παίκτη στο εφηβικό τμήμα του Άρη και γνωρίζω τη διαδρομή του. Είναι σωστός σε όλα τα επίπεδα και σαν παίκτης και σαν χαρακτήρας και αυτό το δείχνει και η κίνησή του».
Ο Γιαννιώτας από την πλευρά του επισήμανε πως στόχος του Άρη είναι να νικήσει και τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Πρέπει να έχουμε πορεία και πρόσωπο ανάλογο με αυτό που δείξαμε κόντρα στον Λεβαδειακό. Δεν έχει σημασία ποιος βάζει τα γκολ,

αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζει η ομάδα. Πάμε στα Γιάννενα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Με τον Λεβαδειακό είχαμε ανάγκη τη νίκη, ήρθε στην κατάλληλη στιγμή, μας δίνει ψυχολογία για την συνέχεια, αλλά πρέπει να κερδίσουμε και στα Γιάννενα. Ο στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης είναι φυσιολογικό να υπάρχει και άγχος, θα πάμε όμως στα Γιάννενα μαζί με τον κόσμο μας και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».
Σε ερώτηση για τον πανηγυρισμό του με τη χειροβομβίδα, σημείωσε: «Το λέγαμε με τους συμπαίκτες στον καφέ και νομίζω ότι μετά το 3-0 η περίσταση ήταν κατάλληλη για να το κάνω κι το έκανα».

Keywords
Τυχαία Θέματα