Γιοβάνοβιτς: Θα προσπαθήσουμε στην έδρα μας

07:51 15/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε στο "Ζερλάν" από την Λιόν με 1-0 και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υποσχέθηκε πως στην ρεβάνς οι παίκτες του θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η Λιόν κέρδισε δίκαια μιας και δεν άφησε τον ΑΠΟΕΛ να κάνει το παιχνίδι του, όπως είπε.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του πρώτου αγώνα για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε: "Πολύ νωρίς από την αρχή

του παιχνιδιού, η Λιόν επέβαλε τον ρυθμό της και η νίκη της είναι δίκαιη. Παρόλο που κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Εμείς κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, σίγουρα η Λιόν έχει πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και σημαντικό πλεονέκτημα για την πρόκριση. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε στην έδρα μας. Πολλές φορές κάναμε καλύτερα παιχνίδια, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή με ικανοποιεί η διάθεση που είχαμε. Πολλές φορές δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά από τον αντίπαλο και σήμερα η Λιόν δεν μας άφησε. Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε, απέναντι σε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Σήμερα ήταν αποφασισμένοι για να πάρουν την νίκη. Στους 16 έμειναν οι καλύτερες ομάδες".

Keywords
Τυχαία Θέματα