Γκαλιάνι: Ο Αλέγκρι κέρδισε το ματς

16:43 4/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μίλαν πέρασε νικηφόρα από την Αγία Πετρούπολη επικρατώντας της Ζενίτ με 3-2 για το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να απονέμει τα εύσημα στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ο οποίος, όπως υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, ήταν εκείνος που πήρε το παιχνίδι με το κοουτσάρισμα που έκανε.

Σε δηλώσεις του στην "Corriere dello Sport", ο Γκαλιάνι τόνισε: "Μπράβο στον Αλέγκρι, που «διάβασε» σωστά κάθε στιγμή του αγώνα και έκανε τις αλλαγές που έπρεπε. Ήταν αυτός που κέρδισε το ματς με το κοουτσάρισμά του".
Σε ακόμα ένα

παιχνίδι ο Ελ Σααραουί ήταν από τους πρωταγωνιστές της Μίλαν με τον Γκαλιάνι να δηλώνει: "Το είχα πει σε ανύποπτο χρόνο πως ο παίκτης αυτός έχει μεγάλες προοπτικές. Η φετινή θα είναι η χρονιά του. Ήδη έχει ξεκινήσει εκπληκτικά και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει έτσι".
Τέλος για τις φιλοδοξίες της Μίλαν στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ, ο Γκαλιάνι τόνισε: "Η Μίλαν είναι μια παραδοσιακή ομάδα της διοργάνωσης. Πρώτος στόχος μας είναι να περάσουμε από τη φάση των ομίλων. Με τη νίκη μας στην Αγία Πετρούπολη ανοίγει ο δρόμος. Η επιτυχία αυτή είναι πολύ σημαντική και ίσως αποδειχτεί καθοριστική. Από τη φάση των 16 και έπειτα, πολλά θα κριθούν από την κλήρωση, αλλά και από την κατάσταση που θα βρίσκονται οι ομάδες την περίοδο εκείνη".

Keywords
Τυχαία Θέματα