Γκαλιάνι: Σε 24 ώρες

10:31 27/1/2012 - Πηγή: AEK365

Σήμερα Παρασκευή τελειώνει η προθεσμία που έδωσε η Μίλαν για τον Κάρλος Τέβες με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να αποκαλύπτει πως σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Αργεντινού, η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα κινηθεί άμεσα για άλλον Αργεντινό που το όνομα του τελειώνει σε -ς, συγκεκριμένα τον Μάξι Λόπες που χθες βρέθηκε στις εξέδρες του "Σαν Σίρο" για τον αγώνα Κυπέλλου με την Λάτσιο.

Σε δηλώσεις του ο Αντριάνο Γκαλιάνι τόνισε: "Αύριο το απόγευμα θα καταθέσουμε πρόταση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι από την Αργεντινή και το επώνυμό του θα τελειώνει σε "ς". Ο

Μάξι Λόπες είναι θαυμάσιος παίκτης και δεν ξέρω τι να πω, αφού τις επόμενες 24 ώρες θα ξέρουμε τι θα γίνει. Έχουμε συμφωνήσει αρκετές μέρες μαζί του, αλλά ό,τι και αν συμβεί θα γίνει παίκτης τα Μίλαν τον ερχόμενο Ιούλιο. Είναι όνειρό του να έρθει και να παίξει για εμάς. Και οι δύο, ο Τέβες και ο Λόπες, ενδιαφέρονται πολύ για τη Μίλαν και θέλουν να έρθουν με κάθε κόστος. Αυτό είναι ευχάριστο για εμάς. Η Κατάνια έχει δείξει κατανόηση, περισσότερο από κάποιους άλλους συλλόγους, αλλά θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα...".

Keywords
Τυχαία Θέματα