Γκαρντ: Πρέπει να παλέψουμε για να προκριθούμε

08:11 15/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η Λιόν επικράτησε με 1-0 του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ ωστόσο η γαλλική ομάδα θα πρέπει να παλέψει στην ρεβάνς της Κύπρου για να προκριθεί όπως υπογράμμισε ο Ρεμί Γκαρντ.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Ζερλάν", ο προπονητής της Λιόν τόνισε: "Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή και οργανωμένη αμυντικά ομάδα. Σέβομαι πολύ τον Ιβάν

Γιοβάνοβιτς και την δουλειά του. Είδαμε αυτό που περιμέναμε, ήταν πολύ δύσκολο να σκοράρουμε. Πετύχαμε μόνο ένα γκολ παρά τις πολλές ευκαιρίες που είχαμε. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ, οπότε είμαστε ικανοποιημένοι που κερδίσαμε. Έχουμε το προβάδισμα μόνο ενός γκολ και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Θα πρέπει να παλέψουμε για να προκριθούμε. Κάθε παιχνίδι σε αυτή την διοργάνωση είναι δύσκολο. Ίσως στο δεύτερο παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ να ανοιχτεί και να έχουμε ευκαιρίες να πετύχουμε κάποιο εκτός έδρας γκολ, το οποίο πάντα είναι σημαντικό στα νοκ άουτ ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα