Γκουιντολίν: Ήταν μια μαγική βραδιά

10:33 5/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ουντινέζε πήρε σπουδαία νίκη μέσα στο "Άνφιλντ" επί της Λίβερπουλ με 3-2 με τον Φρανσίσκο Γκουιντολίν να είναι ενθουσιασμένος με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα της ομάδας του και να κάνει λόγο για μια μαγική βραδιά.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα για τους ομίλους του Europa League, ο προπονητής της Ουντινέζε τόνισε: "Ζήτησα από τους παίκτες μου να απολαύσουν την μοναδική εμπειρία του Άνφιλντ και

εκείνοι πήραν μια ιστορική νίκη! Μου έκαναν ένα πανέμορφο δώρο. Ήταν μια μαγική βραδιά που θα την θυμόμαστε για όλη μας την ζωή. Τώρα θα πάω να απολαύσω τον θρίαμβο μας μαζί με τα παιδιά μου".
Για την βελτίωση της εικόνας της Ουντινέζε στην επανάληψη, ο Γκουιντολίν δήλωσε: "Ξεκινήσαμε μουδιασμένα και αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα. Στην ανάπαυλα μίλησα με τους παίκτες και τους εξήγησα πως υπάρχει χρόνος για να αντιδράσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε μια άλλη ομάδα".
Κλείνοντας ο Φρανσίσκο Γκουιντολίν θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους οπαδούς της Ουντινέζε: "Πρέπει να ξεχάσουν αυτά που καταφέραμε τις δυο προηγούμενες χρονιές και να αντιμετωπίσουν κατάφατσα την αλήθεια. Η ομάδα είναι νέα, οι στόχοι μας είναι διαφορετικοί, χρειαζόμαστε χρόνο για να γίνουμε καλύτεροι. Για την ώρα πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να παλέψουμε σε κάθε ματς όπως κάναμε σήμερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα