Γκουτιέρες: Πρώτα η παραμονή

23:30 4/3/2013 - Πηγή: AEK365

Με τη 15η θέση και τους 30 βαθμούς στο πρωτάθλημα, δεν είναι τίποτα σίγουρο για την παραμονή της Νιούκαστλ στην Πρέμιερ, η οποία ωστόσο πάει πολύ καλά στην Ευρώπη, αφού βρίσκεται στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, όπου πρόκειται να αντιμετωπίσει τη Ανζί και έχει βλέψεις για κάτι περισσότερο.
Παρ' όλα αυτά, όπως δήλωσε ο Γιόνας Γκουτιέρες, οι «καρακάξες» έχουν ως πρώτο στόχο την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας, και από ‘κει και πέρα αν προκύψει και μια ικανοποιητική πορεία στην Ευρώπη, τόσο το καλύτερο.

«Το πιο σημαντικό πράγμα για τη Νιούκαστλ είναι η Πρέμιερ Λιγκ. Προφανώς και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα εγχώρια παιχνίδια για να πάρουμε βαθμολογική ανάσα» δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός και στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Ρωτήστε τον κόσμο αν προτιμά να κατακτήσουμε το Γιουρόπα Λιγκ και να υποβιβαστούμε. Έχω την εντύπωση πως θα πούνε σίγουρα όχι. Προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα και μετά όλα τα άλλα. Από την αρχή της σεζόν αυτός ήταν ο στόχος μας».
Τέλος, αναφέρθηκε στα ερχόμενα παιχνίδι για την Πρέμιερ: «Στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχουμε κερδίσει τα τρία. Χάσαμε από την Τότεναμ, η οποία κάνει καλή σεζόν και από την Σουόνσι, όπου θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις ώστε να ανεβούμε στη βαθμολογία για να αισθανόμαστε πιο άνετα».

Keywords
Τυχαία Θέματα