Γκρίνια Πάτο για Αλέγκρι

12:57 27/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η σχέση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με τον Αλεξάντρε Πάτο παρουσιάζει προβλήματα καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός ισχυρίζεται πως ο προπονητής της Μίλαν του κάνει συνεχώς παρατηρήσεις δίχως να του εξηγεί τι ακριβώς ζητάει από αυτόν.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Corriere dello Sport", ο Πάτο τόνισε για τις σχέσεις του με τον Αλέγκρι: "Θα ήθελα να έχω μια πιο άμεση σχέση μαζί του. Νομίζω ότι ένας προπονητής πρέπει να σταματάει και να εξηγεί κάποια πράγματα στους παίκτες του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να βελτιωθούν. Κάθε μέρα πηγαίνω για αυτό τον λόγο στο

Μιλανέλο και μόνο έτσι θα μπορούσα να βελτιωθώ. Έχω συνεργαστεί και με άλλους προπονητές εκτός από τον Αλέγκρι και θέλω να μου λένε πού χρειάζεται να δουλέψω καλύτερα. Ωστόσο, αν πάει κάτι στραβά προτιμώ να μιλήσει ευθέως μαζί μου".

Μιλώντας για τον Κάρλο Αντσελότι, ο Πάτο δήλωσε: "Ο Αλέγκρι είπε ότι θα έπρεπε να παίζω περισσότερο παθιασμένα; Αντίθετα, ο Αντσελότι ερχόταν σε εμένα και μου εξηγούσε τι έπρεπε να κάνω μέσα στο γήπεδο".

Όσο για το φημολογούμενος ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν, ο επιθετικός της Μίλαν δήλωσε: "Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2014 και ο Γκαλιάνι με ενημέρωσε ότι δεν προτίθενται να με πουλήσουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα