Γλίτωσε και από τις επιθέσεις στην Βοστώνη και από τις εκρήξεις στο Τέξας!

13:41 19/4/2013 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες οι ΗΠΑ συγκλονίζονται από τις βομβιστικές επιθέσεις στο Μαραθώνιο της Βοστώνης και από τις εκρήξεις σε εργοστάσιο του Τέξας με τον 43χρονο Τζο Μπέρτι να βρίσκεται και στις δυο πόλεις όταν συνέβησαν τα γεγονότα αλλά να μην παθαίνει τίποτα.
Στη Βοστώνη ο Μπέρτι μετείχε στο μαραθώνιο για φιλανθρωπικό σκοπό. Μόλις είχε τερματίσει, όταν άκουσε την πρώτη έκρηξη. Τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγός

του που ήταν επίσης εκεί για να τον χειροκροτήσει, δεν υπέστησαν ούτε γρατσουνιά.
Δύο ημέρες αργότερα, επέστρεφε από τη δουλειά στο σπίτι του, όταν είδε ξαφνικά αριστερά του στο δρόμο καπνό. Πλησιάζοντας, είδε για δεύτερη φορά έκρηξη μέσα σε λίγα 24ωρα. Ήταν η τραγωδία στο ατύχημα λιπασμάτων στο Γουάκο.
«Κάποιος μου κάνει πλάκα!» σκέφτηκε και απομακρύνθηκε όσο πιο γρήγορα μπορούσε, περνώντας μέσα από το μαύρο σύννεφο που είχε απλωθεί στο δρόμο.
«Είναι θαύμα. Ο κόσμος με ρωτάει αν αισθάνομαι άτυχος, αλλά στην πραγματικότητα είναι το ακριβώς αντίθετο. Νιώθω ευλογημένος που βρέθηκα τόσο κοντά σε έκρηξη και δεν έπαθα ούτε γρατσουνιά», είπε ο Μπέρτι στο Associated Press.

Keywords
Τυχαία Θέματα