«Γνωστό το ταλέντο του Κάρι»

21:50 11/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η απόδοση του Ραμέλ Κάρι στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα στην Πάτρα δεν ήταν έκπληξη για τον προπονητή των εξάκις πρωταθλητών Ευρώπης, Αργύρη Πεδουλάκη.«Νομίζω ότι σήμερα το πιο σημαντικό ήταν η ατμόσφαιρα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, που είναι συνέχεια κοντά μας, και βεβαίως τον κόσμο της Πάτρας, που βοήθησε πολύ στο να υπάρχει μια τόσο ωραία ατμόσφαιρα, το μπάσκετ είναι θέαμα και έτσι πρέπει

να αντιμετωπίζεται, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους.

Τώρα για το παιχνίδι, ήταν ένα ματς χωρίς πίεση, προσπαθήσαμε να κάνουμε πράγματα και εμείς και η Πάτρα σε πρόσωπα και δοκιμές. Στο α' μέρος προσπαθήσαμε να κάνουμε καλή άμυνα και να περιορίσουμε τα λάθη. Σκοπός είναι να ετοιμαστούμε για την συνέχεια. Να μην βγούμε εκτός ρυθμού.
Η προσπάθεια της Πάτρας είναι επιτυχημένη. Όταν είσαι ομάδα Α1 το σημαντικό είναι να είσαι ομάδα. Να περνάς τις δυσκολίες και τις δύσκολες στιγμές όντας ομάδα με διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες. Ο Απόλλωνας είναι ένα σωματείο που βγάζει υγεία, συγχαρητήρια σε όλους», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των «πρασίνων».

Για τον Ραμέλ Κάρι: «Σκοπός είναι να ενσωματωθεί στην ομάδα. Τον ξέρουμε σαν παίκτη, έχει εμπειρία, ενώ το ταλέντο του είναι γνωστό».

Για τον τελικό της Ευρωλίγκας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης: «Το θετικό είναι πως το ελληνικό μπάσκετ για άλλη μια χρονιά τα πήγε καλά παρά τα προβλήματα που έχει έξω από τις γραμμές του γηπέδου και καταφέρνει να είναι ανταγωνιστικό. Προγνωστικά δεν υπάρχουν. Ιδιαίτερα για όσους έχουν κάνει πρωταθλητισμό καταλαβαίνουν πως υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να παίξουν ρόλο για τον νικητή. Αν δούμε τι έγινε πέρσι στον τελικό, τότε μπορεί να καταλάβει κανείς πως δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα