Γράφουν για ΑΕΚ και Άντερσεν

10:15 12/11/2011 - Πηγή: AEK365

Οι ανάγκες της ΑΕΚ είναι μεγάλες σε όλα τα επίπεδα. Το οικονομικό τεράστιο αγκάθι, που τούτη την ώρα φαίνεται (και μάλλον είναι) πολυτέλεια για μεταγραφές. Παρ' όλα αυτά οι Άγγλοι μπλέκουν, σε δημοσίευμά τους, την ΑΕΚ σε μεταγραφικό σενάριο. Εννοείται όχι να αγοράρει παίκτη, αλλά να δανειστεί. Ο λόγος για τον Δανό τερματοφύλακα, της Ρέντινγκ, Μίκελ Άντερσεν. Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα της getreading.co.uk η ΑΕΚ

είναι μέσα στις ομάδες που ενδιαφέρεται για τον Άντερσεν, προκειμένου να τον αποκτήσει δανεικό. Εκτός της ΑΕΚ στην ιστορία μπλέκονται και οι Μπέρνλεϊ και Μπρόντμπι.

Ο Άντερσεν θεωρείται καλός τερματοφύλακας. Έχει ύψος 1,95, είναι 79 κιλά και μετράει 14 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Δανίας Κ-21. Κατά το παρελθόν έχει ακουστεί ότι ενδιαφέρθηκαν γι' αυτόν ομάδες όπως η Μίλαν, η Ουντινέζε και η Τότεναμ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαντέμισκ όπου σε ηλικία 18 ετών, είχε 7 συμμετοχές. Τη σεζόν 2007-08 δόθηκε δανεικός στην Τορκί, αλλά και τη Ράσντεν & Ντάιαμοντς, όπου μέτρησε 3 και 3 συμμετοχές αντίστοιχα. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε μία φορά με τη Μπρέντφορντ και 5 με τη Μπράιτον. Τη σεζόν 2009-10 έπαιξε σε 39 παιχνίδια με τη Μπρίστολ Ρόβερ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε 19 φορές.

Τον παίκτη είχε παρακολουθήσει το καλοκαίρι ο Άρναρ Γκρέταρσον και πιο συγκεκριμένα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-21 έχοντας δει την αναμέτρηση της Δανίας με τη χώρα του την Ισλανδία, που είχε διεξαχθεί στις 18 Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα