Γρήγορο γκολ ζητά ο Βαλβέρδε

09:12 14/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα ρεβάνς με την Μέταλιστ στην Πέμπτη στο "Γ. Καραϊσκάκης" και αυτό που θέλει να δει ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τους ποδοσφαιριστές του είναι να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ που θα τους διώξει το άγχος και θα τους δώσει σαφές προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.

Ο Βάσκος τεχνικός θα ζητήσει πίεση από τα πρώτα λεπτά καθώς θεωρεί πως η Μέταλιστ θα βγει από νωρίς μπροστά προκειμένου να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα. Με αυτό τον τρόπο ο Βαλβέρδε πιστεύει πως οι παίκτες του θα εκμεταλλευτούν τα κενά που θα έχουν δημιουργηθεί στα μετόπισθεν της ουκρανικής ομάδας.
Ωστόσο, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα χρειαστεί να είναι προσεκτικοί καθώς επτά εξ αυτών βρίσκονται στο όριο καρτών. Πρόκειται για τους Τοροσίδη, Αβραάμ Πααπδόπουλο, Μαρκάνο, Χολέβας, Φουστέρ, Μιραλάς και Τζιμπούρ.

Παράλληλα σε χθεσινή του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές, ο Ερνέστο Βαλβέρδε υπογράμμισε πως στόχος σε όλα τα ματς είναι η νίκη και αυτό κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να κάνουν στα δυο προσεχή παιχνίδια με Μέταλιστ και Παναθηναϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα