Η ΑΕΚ των πράξεων

09:13 22/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Κάλεσμα προς όλους όσους μπλέκονται στην ΑΕΚ, από τα αγωνιστικά έως τα διοικητικά, κάνει η εφημερίδα ζητώντας τους να προχωρήσουν σε πράξεις. Χαρακτηριστικά σημειώνεται: "Μέσα σε επόμενα 24ωρα, ο Δημήτρης Βιντιάδης: καλείται να κάνει το τελευταίο και καθοριστικό βήμα προκειμένου να μπει στην ΠΑΕ, να την καθαρίσει απ' όλους όσους, είτε συνέβαλλαν για να φτάσει στο έσχατο σημείο, είτε δεν μπόρεσαν να προσφέρουν κάτι και να προχωρήσει με τη στήριξη

όλων των Ενωσιτών σε ένα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ και ΣΟΒΑΡΟ πλάνο για την άμεση εξυγίανση και την αγωνιστική σωτηρία της ΑΕΚ.
Οι παίκτης της ΑΕΚ: εκτός από την προσαρμοστικότητα που έδειξαν στην τακτική του Λίνεν πρέπει να ξεχάσουν όλα τα άλλα και να υπερβάλλουν εαυτούς, βγάζοντας όση ψυχή έχουν μέσα τους (αν έχουν), αρχής γενομένης του "τελικού" της Κυριακής.
Ο Λίνεν: πρέπει να στηριχθεί από όλους, αλλά θα πρέπει να απαιτήσει και ο ίδιος για τον Ιανουάριο την ενίσχυση του ρόστερ στη θέση που θεωρεί εκείνος ότι θα έχει η ΑΕΚ τη μεγαλύτερη ανάγκη στο β' γύρο.
Ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΚ: αν θέλει να μη δει την ομάδα του στη Β' Εθνική, οφείλει να αφήσει στην άκρη όλα όσα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ τον έχουν πληγώσει τα τελευταία χρόνια και να πάει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ στο ματς "ζωής ή θανάτου" με τον Πλατανιά".
Συν τοις άλλοις η εφημερίδα γράφει ότι πέφτει στο τραπέζι ξανά η επιστροφή Δημητριάδη.

SPORTDAY

Mία ανάλυση των όσων έχει δείξει, και δεν έχει δείξει ως τώρα η ΑΕΚ προσπαθεί να προχωρήσει η εφημερίδα: "Τα λάθη - μισό γκολ, η απουσία επιθετικού πλάνου, τα εγκλήματα του καλοκαιριού και η λάθος διαχείριση του προβληματικού ρόστερ".
Στα διοικητικά η εφημερίδα γράφει: "Ανησυχία ακόμη και στους πιο αισιόδοξους στις τάξεις της ΠΑΕ προκαλούν οι συνεχείς καθυστερήσεις στην κατάληξη της υπόθεσης των ενδιαφερόμενων επενδυτών. Ο Δημήτρης Βιντιάδης δεν έχει ακόμη ενημερώσει πότε θα γίνει ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών στην ΠΑΕ και φέρεται να επιθυμεί πρώτα να ταυτοποιήσει με την Εφορία τα χρέη της ομάδας (υπολογίζονται σε περίπου 18 εκατ. ευρώ). Κάποιες φήμες αναφέρουν ότι ο Έλληνας εφοπλιστής συνεχίζει να αναζητεί «συμπαίκτες», καθώς αδυνατεί ή δεν έχει την πρόθεση να επωμιστεί μόνος του το βάρος των χρεών της «Ένωσης». Σε κάθε περίπτωση, ο Ανδρέας Δημητρέλος και οι συνεργάτες του δεν έχουν άλλη επιλογή από το να περιμένουν. Άλλωστε δεν υπάρχει εναλλακτική λύση...

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξακολουθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με τις υποχρεώσεις της ομάδας και επόμενος στόχος του είναι να εξασφαλίσει ότι η ΑΕΚ θα μπορεί να σφραγίσει τα εισιτήρια για το ματς με τον Πλατανιά προκειμένου να αγωνιστεί με τον κόσμο στο πλευρό της".

GOAL

Στο ίδιο μοτίβο κινείται και το Goal το οποίο κάνει μία ανάλυση των κακών κειμένων της ομάδας ως τώρα. Όσον αφορά τα διοικητικά και την αναμονή για Βιντιάδη η εφημερίδα τονίζει: "Στην αρχή ξεκίνησε ως ελπίδα. Στην πορεία μετατράπηκε σε προσδοκία. Οσο περνά ο καιρός, όμως, η υπόθεση Βιντιάδη για την ΑΕΚ αρχίζει να μοιάζει κα

Keywords
Τυχαία Θέματα