«Η αλήθεια για το πώς μικραίνει η ΑΕΚ»

00:11 5/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η αλήθεια για το πώς μικραίνει η ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ δεν μικραίνει διότι οι α-μέτοχοι την έχουν παρατήσει.
Η ΑΕΚ δεν μικραίνει επιδή κάνει την χειρότερη σεζόν στην τεράστια ιστορία της.
Η ΑΕΚ δεν μικραίνει ούτε επιδή παίζουν πιτσιρικάδες.
Η ΑΕΚ

δεν μικραίνει ουτε κάν διότι το μπάτζετ είναι ένα τίποτα και μισό.
Η ΑΕΚ μικραίνει διότι την φετινή σεζόν δεν κέρδισε ούτε έναν νέο οπαδό.
Στην ηλικία των 5-7, τα παιδιά αποφασίζουν τι ομάδα θα γίνουν. Αυτό γίνεται συνήθως με τρείς τρόπους.
Α) Ο πατέρας παίζει καταλυτικό ρόλο στο να περάσει στο παιδί του την αγάπη και την ιδεολογία της ομάδος που υποστηρίζει.
Β) Το παιδί απο μόνο του, διαλέγει με βάση αυτά που βλέπει
Γ) Το παιδί επηρεάζεται απο τους φίλους του.
Στην πρώτη περίπτωση, για φέτος, οι πατεράδες ΑΕΚτζήδες έχουν πολύ δύσκολη δουλειά καθώς η εικόνα της ομάδας δυσκολεύει τα επιχειρήματα που άλλοτε θα μπορούσαμε να θέσουμε στο τραπέζι για να πείσουμε το παιδί. Π.χ, «Γιέ μου, είδες που ρίξαμε 3 στον βάζελο τσακ μπαμ σε 10 μολις λεπτάκια?» ή «μία μέρα θα μεγαλώσεις και θα γίνεις σαν τον Ζήκο, τον Δέλλα, τον Λυμπερόπουλο».
Στην δεύτερη περίπτωση, ένα παιδί θα διαλέξει ομάδα με βάση α) τί τίτλο πήρε β) τι ντέρμπυ κέρδισε γ)ποιόν παιχταρά έχει. Σε αυτην την περίπτωση, φέτος δεν κερδίσαμε ούτε ένα παιδάκι.
Στην τρίτη περίπτωση, οι φίλοι πηγάζουν απο τις δύο πρώτες κατηγορίες, οπότε οι ελπίδες μας για νέους οπαδούς είναι ελάχιστες.
Επιδή λοιπόν, την μεγάλη ομάδα την κάνει η ιστορία της και ο αριθμός των οπαδών της, φέτος ειλικρινά μικρύναμε επικίνδυνα καθώς χάσαμε μια ολόκληρη χρονιά οπαδών που διάλλεξαν ομάδα.
Μπορεί σήμερα να μην είναι φώς φανάρι το πρόβλημα, αλλα υγεία και τύχη να μας δώσει ο Θεός και να υπάρχει ΠΑΕ ΑΕΚ και σε λίγα χρόνια που θα μαζεύουμε 2-3 χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο, θα με θυμηθήτε.
Χάνεις ντέρμπυ, δεν κατακτάς τίτλους, δεν έχεις ούτε ένα παίκτη για αφίσα, ο κόσμος σου λιγοστεύει μέρα με τη μέρα, είσαι και επίσημα μικρή ομάδα.
Με τεράστια πίκρα και μαχαίρι στην καρδιά,
Ο πατέρας της μικρής Βερονίκης απο το Τορόντο,
Ιάσων Λαδόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα