Η ΕΛ.ΑΣ. ενοικιάζεται

11:26 8/4/2012 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" αποκαλύπτει την απόφαση της κυβέρνησης να ενοικιάσει την ΕΛ.ΑΣ. σε όσους έχουν οικονομική άνεση. Η απόφαση ανήκει στα υπουργεία Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη και σύμφωνα με αυτή το σύνολο του δυναμικού της αστυνομίας μαζί με οχήματα, μοτοσικλέτες και ελικόπτερα μπορούν να ενοικιάζονται από ιδιώτες.

Μάλιστα, ο... τιμοκατάλογος των ενοικιάσεων της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται δημοσιευμένος εδώ και λίγες μέρες στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως. Οι τιμές ξεκινούν από 30 ευρώ την ώρα για την ενοικίαση ενός απλού αστυνομικού μέχρι και 1.500 ευρώ αν θέλετε

να νοικιάσετε το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. Παράλληλα γίνεται έκπτωση στους καλούς πελάτες. Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση, από δω και στο εξής οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο μπορεί να έχει τον προσωπικό του κρατικό αστυνομικό αντί του ποσού των 30 ευρώ την ώρα. Πληρώνοντας δε 20 ευρώ επιπλέον την ώρα, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ μοτοσικλετιστή αστυνομικού ή αστυνομικού με εκπαιδευμένο σκύλο!.

Το σίγουρο είναι πως η απόφαση αυτή θα προκαλέσει εκ νέου τις έντονες αντιδράσεις των πολιτών καθώς βλέπουν την εγκληματικότητα στις γειτονιές της Αθήνας συνεχώς να αυξάνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα