«Μαύρη» νύχτα για το Λος Άντζελες

10:12 21/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η χθεσινή βραδιά στο NBA είναι από εκείνες που θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα οι ομάδες του Λος Άντζελες καθώς αμφότερες ηττήθηκαν. Πιο συγκεκριμένα, στο Ορλάντο, οι Λέικερς υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα των Μάτζικ χάνοντας με 92-80 και έτσι γνώρισαν την έκτη τους ήττα στα τελευταία εννέα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων. Για τους νικητές μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο "Superman", Ντουάιτ Χάουαρντ με 21 πόντους και 23 ριμπάουντ με τους Μάτζικ να φτάνουν την υπέρ τους διαφορά ακόμα και στους 23 πόντους. Οι 30 πόντοι του Κόμπι Μπράιαντ

δεν αποδείχθηκαν αρκετοί για τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Την τύχη των συμπολιτών τους είχαν και οι Κλίπερς στο "Staples Center" καθώς ηττήθηκαν από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 101-98 χάρη στο τρίποντο του Κέβιν Λοβ στην εκπνοή. Το τρίποντο του Λοβ ήταν η απάντηση στο τρίποντο του Ρούμπιο 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος με το οποίο οι Κλίπερς είχαν ισοφαρίσει, προσωρινά, τον αγώνα. Ο Μίλισιτς με 22 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Τίμπεργουλβς με τον άνθρωπο της τελευταίας στιγμής, τον Λοβ, να σημειώνει 17 πόντους έχοντας και 14 ριμπάουντ. Οι Κλίπερς για άλλη μια φορά αγωνίστηκαν χωρίς τον Κρις Πολ η απουσία του οποίου ήταν αισθητή, με τον Ουίλιαμς να πετυχαίνει 25 πόντους.

Στο Τέξας μετά από εννέα παιχνίδια, οι Σαν Αντόνιο Σπερς γνώρισαν για πρώτη φορά φέτος την ήττα μέσα στην έδρα τους καθώς οι Σακραμέντο Κινγκς κέρδισαν με 88-86. Ο Έβανς με 23 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Κινγκς ενώ από τους Σπερς ο Πάρκερ πέτυχε 24 πόντους με τον Ντάνκαν να μένει στους 10 έχοντας και ισάριθμα ριμπάουντ.

Στο Κλίβελαντ, οι Σικάγο Μπουλς επικράτησαν των Καβαλίερς με 114-75 έστω και χωρίς τον Ντέρικ Ρόουζ που είναι τραυματίας. Ο Ντενγκ με 21 πόντους και ο Μπούζερ με 19 ήταν οι πρωταγωνιστές για τους Μπουλς ενώ από τους Καβαλίερς ο Βαρεζάο πέτυχε 14 πόντους.

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τους Μιλγουόκι Μπακς καθώς επικράτησαν στην Νέα Υόρκη των Νικς με 100-86 χάρη στους 35 πόντους του Μπράντον Τζένινγκς. Ο Καρμέλο Άντονι πέτυχε 35 πόντους αλλά δεν ήταν αρκετοί για τους Νικς που παρουσίασαν ξανά πολλά αμυντικά προβλήματα.

Η έδρα δεν φαίνεται να είναι φέτος από τα δυνατά "όπλα" για τους Μπόστον Σέλτικς καθώς ηττήθηκαν για 5η φορά σε 9 παιχνίδια στην Βοστώνη. Οι Φίνιξ Σανς επικράτησαν με 79-71 χάρη στους 24 πόντους και τα 12 ριμπάουντ του Γκορτάτ ενώ από τους Σέλτικς ο Ρέι Άλεν σημείωσε 14 πόντους.

Ένα σερί 14-0 στην τρίτη περίοδο ήταν αρκετό για τους Φιλαδέλφεια Σίξερς να επικρατήσουν των Ατλάντα Χοκς με 90-76. Ο Γιανγκ με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Σίξερς ενώ από τους Χοκς ξεχώρισε ο Γκριν με 14 πόντους.

Με το Κώστα Κουφό στην αρχική πεντάδα, οι Ντένβερ Νάγκετς πέρασαν νικηφόρα από την Ουάσινγκτον επικρατώντας των Ουίζαρντς με 108-104. Ο Αλ Χάρινγκτον σημείωσε εφετινό ρεκόρ πόντων με 29 ενώ ο Κουφός αγωνίστηκε κάτι παραπάνω από 14 λεπτά με απολογισμό 2 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 τάπα, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Για τους Ουίζαρντς, ο Γιανγκ πέτυχε 25 π

Keywords
Τυχαία Θέματα