Το τρένο της φυγής και η ύστατη προσπάθεια

09:26 21/1/2012 - Πηγή: AEK365

Τα σημάδια διάλυσης της ΑΕΚ, με βασικούς ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, χωρίς η Ένωση να περιμένει κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα, αλλά και η πρόταση σωτηρίας του Μιχάλη Τροχανά, επισκιάζουν κάθε άλλο θέμα, στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
"Το θέμα είναι ο Τίγρης", τονίζει στην πρώτη σελίδα η εφημερίδα, διευκρινίζοντας ότι: "μόνον ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορεί να σώσει την ΑΕΚ.

Αυτό το ξέρουν και οι... πέτρες. Αυτοί, όμως, που δημιούργησαν τα χρέη, οφείλουν να τα πληρώσουν, για να τον προσελκύσουν. Φυσικά και οι αμέτοχοι θα πάνε τρέχοντας στο ραντεβού, αφού έτσι μόνο θα βγουν λάδι".
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Μελισσανίδης βρίσκεται στο Παρίσι και δεν γνώριζε τίποτα για την πρόταση του Μιχάλη Τροχανά. "Κρατήστε τη σημαία ψηλά", για το σημερινό ματς με τον Εργοτέλη, σε δεύτερη μοίρα, "φεύγει ο Καράμπελας", "απόλυτη στήριξη σε παίκτες και Κωστένογλου", για τον κόσμο που υποδέχθηκε την αποστολή στην Κρήτη και προαναγγελία για τον αγώνα της Βασίλισσας στο μπάσκετ. Με τίτλο "τέλος ο βάζελος από την ΑΕΚ", για την παραίτηση Κωνσταντινίδη.

ΏΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Ένωση τώρα ή ποτέ", είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, για την πρόταση-μελέτη σωτηρίας του Μιχάλη Τροχανά και όλα τα ονόματα, όσων έχουν προσκληθεί στη συνάντηση στα Σπάτα. "Σε πλήρη εξέλιξη και οι διεργασίες για νέα διίκηση, σήμερα το καθοριστικό ραντεβού για το πρόσωπο που θα προταθεί ως πρόεδρος, εάν προχωρήσει η προσπάθεια", συμπληρώνει η εφημερίδα, η οποία αποκαλύπτει επανεμφάνιση Ξενιάδη: "τη Δευτέρα θα πάω στη Morgan Stanley"!
"Νίκη επειγόντως", ο τίτλος για το σημερινό ματς με τον Εργοτέλη, "δεν αντέχει στην ΑΕΚ ο Νίκος Καράμπελας", "ποιους κινδυνεύει να χάσει η Ενωση τον Ιανουάριο" και προαναγγελία της αναμέτρησης με την Κηφισιά στο μπάσκετ. Ακόμα, δηλώσεις του Δημήτρη Χατζηχρήστου για "πρόσωπο κοινής αποδοχής που θα μπει μπροστά και αποκάλυψη ότι είμαστε κοντά στο να τον πείσουμε"!

SPORTDAY
Με τίτλο "Αντίο ΑΕΚ", υποδέχεται τις συνταρακτικές εξελίξεις στην Ένωση, η εφημερίδα, η οποία αποκαλύπτει ότι μετά τον Καράμπελα και ο Μάκος οδεύει προς Γερμανία, ενώ τάσεις φυγής φέρεται να έχει εκδηλώσει ακόμα και ο Κλωναρίδης! Σενάρια για Λεονάρντο και Ολυμπιακό, πάντοτε κατά το ρεπορτάζ της εφημερίδας, που τονίζει ότι επί εποχής Αδαμίδη, έφυγαν περισσότεροι από 30 παίκτες και η ΑΕΚ πήρε λεφτά μόνο από τον Σκόκο!
Η πρόταση του Μιχάλη Τροχανά και το SOS που εστάλη σε Μελισσανίδη και πρώην μετόχους.

GOAL NEWS
"Έχετε κάτι καλύτερο;" τονίζει η εφημερίδα, με αφορμή την πρόταση σωτηρίας του Μιχάλη Τροχανά. "Ο Τροχανάς είπε τα δικά του, πολλοί τον ειρωνεύτηκαν, αλλά την ίδια ώρα, η ΑΕΚ σκορπάει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Επτά παίκτες στην εξώπορτα, συνάντηση Αδαμίδη- Original στα Σπάτα, στη Morgan Stanley ετοιμάζεται να πάει ο Ξενιάδης, ενώ κάποιοι ψάχνουν για ΑΦΜ".

Keywords
Τυχαία Θέματα