Η Γαλλία περιμένει την Μπρούνι να γεννήσει

15:25 12/10/2011 - Πηγή: AEK365

Από μέρα σε μέρα περιμένει η Κάρλα Μπρούνι να γεννήσει και μαζί της όλη η Γαλλία, καθώς στον Τύπο έχει γίνει το θέμα των ημερών η γέννηση του παιδιού του Σαρκοζί και της Μπρούνι.

«Θα κάνω τα πάντα να προστατεύσω αυτό το παιδί» από τη δημοσιότητα, δήλωσε πρόσφατα η Κάρλα Μπρούνι, όμως, αυτό θεωρείται μάλλον δύσκολο με μια στρατιά δημοσιογράφων να έχουν στρατοπεδεύσει εδώ και ημέρες

έξω από το μαιευτήριο, περιμένοντας την είδηση της γέννησης του παιδιού.

Παρόλο που η Μπρούνι υποστήριζε ότι «το θέμα αυτό δεν ενδιαφέρει τους Γάλλους», τα πράγματα φαίνεται να είναι διαφορετικά καθώς τα τηλεοπτικά κανάλια παίζουν όλη μέρα το συγκεκριμένο θέμα με ψεύτικες πληροφορίες να κυκλοφορούν καθημερινά στα μέσα ενημέρωσης.

Τα βελγικά ΜΜΕ, παρερμηνεύοντας ένα χιουμοριστικό σκετσάκι στο γαλλικό ραδιόφωνο, έσπευσαν να ανακοινώσουν ότι η Κάρλα Μπρούνι έγινε μητέρα. Κάτι που στη συνέχεια διαψεύστηκε.

Η ίδια η Μπρούνι δηλώνει κουρασμένη από τη δημοσιότητα που έχει προκαλέσει το θέμα. Σε φίλο της δημοσιογράφο είπε πως λυπάται για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από το «μιντιακό τσίρκο» που έχει στηθεί κοντά στην ιδιωτική κλινική στο Παρίσι, όπου αναμένεται να γεννήσει.

Ωστόσο, δεν έχει αποφύγει τα βέλη της κριτικής, μιας και πολλοί την κατηγορούν πως μπορεί μεν να δήλωνε ότι επιθυμεί μόνο να προστατεύσει το παιδί, αλλά την ίδια στιγμή έσπευδε να κάνει εμφανίσεις σε πολλά γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Δεν έλειπαν οι καλά σχεδιασμένες δημόσιες εμφανίσεις, οι δηλώσεις ότι ερωτεύτηκε τον Νικολά Σαρκοζί για το ταλέντο του στην... κηπουρική, η ενημέρωση των δημοσιογράφων πως στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει Γάλλους θεατρικούς συγγραφείς του 17ου αιώνα ή μία έξοδος για πίτσα με τον σύζυγό της.

Αναλυτές εκτιμούν, βέβαια, ότι αυτό το παιδί θα βοηθήσει πολύ την εικόνα του Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος θέλει να εμφανιστεί «ανανεωμένος» εν όψει των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα