Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

21:22 8/12/2013 - Πηγή: AEK365

Φώτης Καραγκιολίδης 6

Στη φάση του γκολ δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει ευθύνη. Στο πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλή αντίδραση στο τετ α τετ του Ζώνα, ενώ στο δεύτερο, σε μια λάθος έξοδο που έκανε σε μια εκτέλεση φάουλ, κατάφερε τελικά να διορθώσει το λάθος του.

Νίκος Γεωργέας 4

Ξεκίνησε ως δεξιός μπακ, ωστόσο μετά από 11 λεπτά... επέστρεψε αναγκαστικά στα χαφ. Είχε την γνωστή του μαχητικότητα, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι, όμως αυτή τη φορά έκανε και

αρκετά λάθη, από ένα εκ των οποίων ξεκίνησε η φάση του γκολ του Αστέρα.

Μπρούνο Τσιρίλο -

Δεν είναι δυνατόν να κριθεί, αφού μόλις στο 11ο λεπτό αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο λόγω τραυματισμού.

Σταύρος Σταθάκης 3

Έκανε το χειρότερό του παιχνίδι με την ΑΕΚ. Υπέπεσε σε αρκετά λάθη και δύο από αυτά ήταν σοβαρά. Από το πρώτο (λάθος εκτίμηση της φάσης) προήλθε το τετ α τετ του Ζώνα στο πρώτο μέρος, από το δεύτερο στρώθηκε η μπάλα πάλι στον Ζώνα για το γκολ της ισοφάρισης.

Σταύρος Πεταυράκης 4

Δεν βρέθηκε (και αυτός) σε καλή μέρα. Δεν κατάφερε να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι την ομάδα στον αναμενόμενο βαθμό, καθώς παρά το γεγονός ότι «πήρε» φάσεις, οι προσπάθειές του (και οι σέντρες του) δεν ήταν αποτελεσματικές.

Βασίλης Ρόβας 3

Ξεκίνησε ως αμυντικός χαφ και στο 11' πέρασε στα στόπερ. Για ακόμη μια φορά ήταν από τους χειρότερους της ΑΕΚ. Δεν γίνεται ένας από τους θεωρητικά έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας να κάνει συστηματικά τόσο πολλά λάθη. Δεν ενέπνεε καμία εμπιστοσύνη.

Δημήτρης Ανάκογλου 6

Ήταν από τους ελάχιστους... διασωθέντες. Αυτή τη φορά «μπήκε» πολύ στο ματς, ζητούσε μπάλα, συμμετείχε στην κυκλοφορία, ενώ είχε και κάποιες καλές μπαλιές (μια εξ αυτών ήταν εντυπωσιακή, αλλά ο Μπρέσεβιτς δεν πρόλαβε τον τερματοφύλακα). Από δική του προσωπική ενέργεια δημιουργήθηκε και η φάση στην οποία κέρδισε το πέναλτι.

Βαγγέλης Πλατέλλας 4

Μπήκε στο παιχνίδι με διάθεση να προσφέρει το κάτι παραπάνω (όπως στα περισσότερα φετινά του ματς), όμως δεν του έβγαινε σχεδόν τίποτα. Με εξαίρεση μια δυο ενέργειες (κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο), δεν κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά και να δημιουργήσει προβλήματα.

Δημήτρης Γροντής 4

Στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε, πήρε προσωπικές πρωτοβουλίες, ενώ είχε και μια ευκαιρία στο 13', την οποία όμως δεν εκμεταλλεύτηκε. Στο δεύτερο μέρος η απόδοσή του όλο και έπεφτε, ενώ δεν ανέκαμψε ούτε όταν πέρασε στον άξονα, στη φυσική του θέση.

Αλεξάντερ Ντακόλ 5

Ήταν μακριά από τον καλό εαυτό του, ενώ παρά το γεγονός ότι επεδίωκε να πάρει πιο δημιουργικό ρόλο, δεν είχε καλή συνεργασία με τα άκρα, αλλά και τον Μπρέσεβιτς. Πέτυχε το γκολ ευστοχώντας στο πέναλτι, σπατάλησε όμως και μια σημαντική ευκαιρία για το 2-1.

Ιβάν Μπρέσεβιτς 4

Ήταν εκτός κλίματος και εκτός αγώνα. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι για το δεύτερο ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό η υπόλοιπη ομάδα, καθώς επί της ουσίας δεν τροφοδοτήθηκε (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όπως η μπαλιά του Ανάκογλου, την οποία δεν πρόλαβε).

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Νίκος Αργυρίου 4

Μπήκε στο ματς στο 11' ως αλλαγή και έδειξε ότι είχε διάθεση και πάθος να προσφέρει. Όμως δεν κατάφερε να προσφέρει το κάτι παραπάνω. Παρά το γεγονός ότι φαινόταν πως «είχε» τον προσωπικό του αντίπαλο, ούτε μπαλιές κατάφερε να περάσει (εκτός από μια σέντρα για τον Γροντή), ούτε ρήγματα να δημιουργήσει.

Ζντράβκο Πόποβιτς 4

Αν και μπήκε σε ένα δύσκολο χρονικό σημείο (λόγω της απόδοσης της υπόλοιπης ομάδας), δεν κατάφερε να δείξει με την απόδοσή του ότι πρέπει να επιστρέψει στην ενδεκάδα. Πάλεψε μια δυο φάσεις, όμως δεν πήρε η ομάδα από αυτόν κάτι περισσότερο.

Βασίλης Τσεβάς -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας 4

Από τεχνικής άποψης δεν μπορεί να του καταλογίσει κανείς κάτι. Παρέταξε μια λογική και αναμενόμενη ενδεκάδα και μάλιστα μόλις στο 11ο λεπτό αναγκάστηκε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, λόγω της αποχώρησης του Τσιρίλο. Ακόμη και η αλλαγή Μπρέσεβιτς-Πόποβιτς είχε λογική, ασχέτως αν δεν βγήκε. Το πρόβλημα της ΑΕΚ στο σημερινό παιχνίδι ήταν η νοοτροπία που είχαν οι ποδοσφαιριστές και ο τρόπος με τον οποίο (δεν) διαχειρίστηκαν τον αγώνα. Ωστόσο, (και) αυτά τα ζητήματα είναι στο πεδίο ευθύνης του προπονητή, ο οποίος καλείται να προετοιμάζει την ομάδα και αγωνιστικά και ψυχικά, προκειμένου να μην υπάρχουν αυτά τα μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα