Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

22:56 7/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ηλίας Βούρας 7

Έκανε την πρώτη του φετινή εμφάνιση στην ενδεκάδα της ΑΕΚ σε επίσημο παιχνίδι και το μεγαλύτερο διάστημα είχε ρόλο... παρατηρητή. Όμως, στη μια φάση που χρειάστηκε, μπλόκαρε το σουτ του Συμελίδη.

Νίκος Γεωργέας 6

Επέστρεψε μετά από πολύ καιρό στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα τα πήγε σχετικά καλά, ωστόσο στο επιθετικό

κομμάτι, αν και προσπάθησε όπως πάντα κάνει, δεν κατάφερε να βοηθήσει.

Δημήτρης Κολοβέτσιος 7

Είχε σωστές τοποθετήσεις, έκανε πολλά κοψίματα και κέρδισε σχεδόν όλες τις μάχες που έδωσε. Η απόδοσή του (και αυτή του Λαμπρόπουλου) δεν άφησαν ουσιαστικά τον αντίπαλο να κάνει φάση.

Βασίλης Λαμπρόπουλος 7

Είχε λίγο πιο δύσκολο έργο, αφού με την άμυνα της ΑΕΚ να παίζει ψηλά, είχε αναλάβει την επιτήρηση του ταχύ Παβίσεβιτς. Ωστόσο, ανταποκρίθηκε πλήρως και δεν άφησε τον επιθετικό της Ερμιονίδας να μπει στο ματς.

Σταύρος Πεταυράκης 6

Έκανε κι αυτός -όπως και ο Γεωργέας- σχετικά καλή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι, όμως δεν κατάφερε να συνεισφέρει ουσιαστικά στο επιθετικό παιχνίδι της ΑΕΚ και να προβληματίσει την Ερμιονίδα.

Βασίλης Ρόβας 7

Αρκετά καλό παιχνίδι από τον Έλληνα μέσο. Έκανε αρκετά κοψίματα στον χώρο του κέντρου, είχε σωστό πρέσινγκ και απέφυγε τα λάθη στις μεταβιβάσεις. Είχε και ένα εντυπωσιακό σουτ στο δοκάρι.

Δημήτρης Ανάκογλου 8

Πραγματοποίησε ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση και δικαίως κατέκτησε τον τίτλο του MVP. Έκανε πολύ καλή δουλειά στον χώρο του κέντρου της ΑΕΚ, ενώ ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ και άνοιξε τον δρόμο για μια εύκολη νίκη.

Μάρκος Ντούνης 7

Η επιστροφή του στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ μετά από καιρό, συνδυάστηκε με το γκολ που κλείδωσε ουσιαστικά την νίκη για την ομάδα (2-0). Γενικά είχε θετική απόδοση, ήταν μέσα στις φάσεις και είχε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρει.

Πέτρος Μάνταλος 8

Πολύ καλή εμφάνιση (ακόμη μια) από τον διεθνή άσο της ΑΕΚ. Από δικό του (εκπληκτικό) στημένο προήλθε το πρώτο γκολ, εκείνος έκανε το γύρισμα και στο δεύτερο και γενικά ήταν καθοριστικός στην επιθετική λειτουργία της Ένωσης.

Έλντερ Μπαρμπόσα 7

Ήταν πιο κεφάτος απ' ότι στα τελευταία παιχνίδια. Συμμετείχε στις φάσεις, πήρε πάνω του τελικές προσπάθειες, είχε ένα δύο καλά στημένα, ενώ συμμετείχε στη φάση του τρίτου γκολ, στρώνοντας τη μπάλα στον Αραβίδη.

Χρήστος Αραβίδης 7

Σε αυτό το παιχνίδι δεν κατάφερε να βρεθεί πολλές φορές σε θέση βολής. Ωστόσο, όταν πήρε μια καλή πάσα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και συνέχισε την εντυπωσιακή του επίδοση (13 γκολ σε 13 ματς), κάνοντας και ρεκόρ καριέρας με 14 γκολ συνολικά.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Μακόλεϊ Κρισάντους 6

Αν και πάλι είχε διάθεση, δεν κατάφερε να τελειώσει φάσεις, δηλαδή να βρεθεί την κατάλληλη στιγμή στο σωστό σημείο. Ωστόσο, έκανε το γύρισμα στο 4-0.

Μιγκέλ Κορδέρο -

Η σημαντικότερη είδηση ήταν η ίδια η συμμετοχή του στο ματς. Έπειτα από πολύ καιρό, πήρε αγωνιστικά λεπτά και επιστρέφει στη διάθεση του Δέλλα σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Άλεξ Ντακόλ -

Κατάφερε να συνδυάσει την επιστροφή του στην ενεργό δράση, με την επιστροφή του στο σκοράρισμα. Πέτυχε το τέταρτο γκολ της ΑΕΚ στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας 8

Η διαχείριση εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό ήταν άριστη. Προφύλαξε παίκτες κατά την επιλογή της αποστολής, ξεκούρασε άλλους κατά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, έδωσε ανάσες σε ορισμένους με τις αλλαγές του. Και το βασικότερο: οι παίκτες που εμπιστεύτηκε τον δικαίωσαν πλήρως παίρνοντας μια εύκολη και ευρεία νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα