Ήττα στη Λαμία και ο κίνδυνος μεγαλώνει

20:40 7/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από τη Λαμία στο «Χαλκιοπούλειο», για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Volleyleague και ο κίνδυνος του απευθείας υποβιβασμού μεγαλώνει. Η Ένωση, πλέον θα προσπαθήσει στα επόμενα ματς να ανατρέψει την κατάσταση για να καταφέρει να μπει στα πλέι οφ.

Το ματς

Δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο η ΑΕΚ,

με αποτέλεσμα η Λαμία το εκμεταλλευτεί και να πάρει γρήγορα ένα προβάδισμα (8-3). Τα λάθη της Ένωσης συνεχίστηκαν και οι γηπεδούχοι χτύπησαν εκεί, με αποτέλεσμα να φτάσουν εύκολα στην κατάκτηση του πρώτου σετ.
Στη συνέχεια, οι «»κιτρινόμαυροι» έδειξαν να αφυπνίζονται και πίεσαν σε σερβίς-μπλοκ τους αντιπάλους τους (4-4). Το μπλακ άουτ επανήλθε πάλι, όμως κι έτσι η Λαμία πήρε και πάλι μια μικρή, αλλά σημαντική διαφορά πόντων (16-13), φτάνοντας στο 2-0 στα σετ.
Αυτό το 2-0 φαίνεται πως επηρέασε και ψυχολογικά τους παίκτες του Αντώνη Παπαδόπουλου, οι οποίοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Οι γηπεδούχοι ξέφυγαν στο σκορ (12-5) και η ΑΕΚ που είχε πολλά λάθη και προβλήματα σε υποδοχή και μπλοκ έμειναν αρκετά πίσω κι έτσι μοιραία γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ.

Τα σετ: 25-17, 25-19, 25-16.

Keywords
Τυχαία Θέματα