Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

09:02 8/5/2012 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: 7

Είχε «απάντηση» για όλες τις φάσεις που του προέκυψαν στο παιχνίδι. Έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στο φάουλ του Τοτσέ στο 21' (στην πιο δύσκολη στιγμή που είχε να αντιμετωπίσει), ενώ είπε «όχι» τόσο στο σουτ του Κουίνσι στο 45', όσο και στα δύο σουτ που επιχείρησε ο Χριστοδουλόπουλος στο 52' και το 67'. Το μόνο... ζήτημα που φάνηκε και στο χθεσινό ματς είναι ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να νιώσει πιο σίγουρος όταν η μπάλα είναι ψηλά.

Γιάννης Κοντοές: 8

Έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Επιθετικά η συνεισφορά του ξεπέρασε

ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες, συμμετέχοντας συνεχώς στην ανάπτυξη της ομάδας. Στο ενεργητικό του καταγράφονται επτά(!) σέντρες, εκ των οποίων στη μία θα μπορούσε να έχει κερδίσει πέναλτι, αν ο Σιδηρόπουλος έβλεπε στο 35' το χέρι του Βύντρα, ενώ από μια άλλη στο 74' ο Λεονάρντο έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Πολύ καλός ήταν και στα αμυντικά του καθήκοντα, έχοντας πέντε κλεψίματα και έξι κοψίματα.

Κώστας Μανωλάς: 4

Δυστυχώς, απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι δεν έχει ξεπεράσει τις... παιδικές ασθένειες. Έκανε πολλά λάθη, τα τρία εκ των οποίων ήταν παιδαριώδη και υπό κανονικές συνθήκες δεν συγχωρούνται σε ντέρμπι. Στο 49' έπεσε μόνος του στο χορτάρι κυνηγώντας τον Κουίνσι, στο 56' δεν κατάφερε να ανακόψει τον Τοτσέ ούτε κάνοντας του φάουλ, ενώ στο 73' προσπάθησε να κάνει ντρίπλα στα όρια της περιοχής και «προσέφερε» τη μπάλα στον Πετρόπουλο. Είναι τυχερός που αυτά τα λάθη δεν στοίχησαν στην ΑΕΚ και δεν εξελίχθηκε σε «μοιραίο» της αναμέτρησης.

Μαυρουδής Μπουγαϊδης: 5

Ένα παιδί με τη δική του έλλειψη παραστάσεων έχει ανάγκη να παίζει δίπλα σε έναν στόπερ με εμπειρία, που θα του προσφέρει σιγουριά. Παρασύρθηκε από την τραγική βραδιά του Μανωλά και πραγματοποίησε μια κακή εμφάνιση. Ακόμη και σε αυτή την κακή βραδιά του, όμως, ήταν πιο αξιόπιστος αμυντικά από τον παρτενέρ του, επέδειξε μεγαλύτερη ψυχραιμία βγαίνοντας στη μπάλα και είχε συνολικά στο ενεργητικό του εννέα κοψίματα και πέντε κλεψίματα.

Νίκος Καράμπελας: 8

Κυριολεκτικά εξαφάνισε τον Χριστοδουλόπουλο και «έφραξε» την αριστερή πλευρά της ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι στο πρώτο μέρος είχε μπροστά του τον μετριότατο -και αμυντικά- Σιαλμά. Είχε συνολικά πέντε κοψίματα και επτά(!) κλεψίματα, σε αρκετές περιπτώσεις κατάφερε να δώσει πολύτιμες βοήθειες στο κέντρο της άμυνας και όλα αυτά χωρίς να παραμελήσει την υποχρέωσή του να συμμετέχει και στην ανάπτυξη της ομάδας (έκανε και τέσσερις σέντρες).

Νίκος Γεωργέας: 8

Συνεχίζει να βιώνει τη δεύτερη ποδοσφαιρική του... νιότη. Πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό παιχνίδι αγωνιζόμενος ως μοναδικός καθαρόαιμος αμυντικός χαφ, δίνοντας λύσεις μπροστά από τα στόπερ όσες φορές και αν χρειάστηκε. Είχε συνολικά επτά κοψίματα και έξι κλεψίματα, ενώ «κέρδισε» την κίτρινη κάρτα του Τοτσέ στο 12'. Πολύ σημαντικό επίσης ήταν ότι επέδειξε καθαρό μυαλό στις μεταβιβάσεις του, υποδεχόμενος την πρώτη μπαλιά από το κέντρο

Keywords
Τυχαία Θέματα