Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

07:50 24/11/2011 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Αραμπατζής: 6
Στο πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός είχε μηδέν τελικές προσπάθειες και έτσι ο πορτιέρο της ΑΕΚ δεν είχε προβλήματα... Κάπως έτσι κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο με τον Αραμπατζή να έχει μόνη αρμοδιότητα να ξεκινά γρήγορα τις επιθέσεις της ομάδας του με τα χέρια ή τα πόδια. Στην φάση του γκολ θα έπρεπε να το έχει αποκρούσει αφού είναι στον χώρο ευθύνης του. Και συγκεκριμένα περνά κάτω από τα χέρια του...

Γιάννης Κοντοές: 6

Είχε απέναντι του τον Σάντσες και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Αμυντικά ήταν αρκετά καλός εξαιρουμένου 1-2 επιπόλαιων λαθών, αλλά επιθετικά που τον είχε ανάγκη η ΑΕΚ χθες για κούρσες και καλές σέντρες από δεξιά δεν βοήθησε όσο θα περίμενε κάποιος. Ισως κάποια στιγμή πρέπει να πάρει «ανάσες» αφού τον τελευταίο μήνα παίζει ασταμάτητα.

Νίκος Καράμπελας: 7
Με τον Παναθηναϊκό ήταν μέτριος. Με τον Αστέρα Τρίπολης αρνητικός. Χθες ο Καράμπελας επανήλθε στις καλές εμφανίσεις. Στις πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Καράμπελας είχε αντίπαλο τον Γκρμπιτς και τον... τελείωσε με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο από τον Παράσχο. Επιθετικά είχε όρεξη, βρήκε χώρους και δημιούργησε 2-3 πολύ καλές φάσεις για γκολ.

Τραϊανός Δέλλας: 6
Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα στην άμυνα αφού ο Λεβαδειακός δεν απειλούσε πολύ. Έτσι, ο Δέλλας πήρε ρόλο οργανωτή από πίσω και με την ψυχραιμία του βοήθησε στην καλή κυκλοφορία της μπάλας. Αμυντικά όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί και ειδικά στο ψηλό παιχνίδι.

Κώστας Μανωλάς: 5
Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με πολλές δυνατές «μονομαχίες» τις περισσότερες εκ των οποίων και κέρδισε. Είτε χαμηλά, είτε ψηλά. Ωστόσο, την καλή του εμφάνιση «χάλασε» για ακόμη μια φορά με ένα ανόητο λάθος. Μια στιγμή που έχασε (ξανά) την αυτοσυγκέντρωση του, με αποτέλεσμα να «σερβίρει» στον Βασιλείου την φάση, να τρώει την ντρίπλα εν συνεχεία και να μπαίνει το γκολ.

Γρηγόρης Μάκος: 5
Έπαιξε με τον Βάργκας δίπλα στα αμυντικά χαφ, αλλά δεν έκανε καλή εμφάνιση. Ουσιαστικά δεν είχε πολύ δουλειά και έτσι θα έπρεπε να έχει πάρει περισσότερες οργανωτικές και επιθετικές προσπάθειες. Όμως δεν το έκανε, δείχνοντας την αδυναμία του και το μονόπλευρο παιχνίδι του μια και μόνο ανασταλτικά βοηθά την ομάδα του.

Φαμπιάν Βάργκας: 4
Η ΑΕΚ είχε ανάγκη τον καλό Βάργκας χθες περισσότερα στην κυκλοφορία. Ωστόσο, ο Κολομβιανός δεν ήταν καλός χθες. Έδειξε εμφανώς εκτός ρυθμού μια και 20 μέρες είναι εκτός αγώνων. Ο Βάργκας αμυντικά δεν είχε πολύ δουλειά με τον Λεβαδειακό να μην παίζει από τον άξονα, αλλά οργανωτικά έκανε πάρα πολλά λάθη. Ειδικά στην κυκλοφορία της μπάλας έδειξε εμφανή αδυναμία...

Παντελής Καφές: 4
Είχε σημαντικό ρόλο στο ματς. Έπαιζε πίσω από τον Λυμπερόπουλο, ως κρυφός φορ. Όμως, ο Καφές δεν είχε καλή εικόνα. Δεν είχε καλές επιθετικές προσπάθειες και συνεργασίες με αποτέλεσμα να «μπλοκάρει» η ΑΕΚ επιθετικά απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα του Λεβαδειακού. Με Κόρμπο και Μελισσά απέναντι του είχε αρκετά προβλήματα και λίγο χώρο...<

Keywords
Τυχαία Θέματα