«Η νίκη ήταν αναμενόμενη»

20:12 16/7/2012 - Πηγή: AEK365

Τα κορίτσια του ΝΟ Βουλιαγμένης κατάφεραν να αναδειχθούν πρωταθλήτριες Ελλάδας στην κατηγορία των Νεανίδων, επικρατώντας με 15-6 επί του Ολυμπιακού στον χθεσινό μεταξύ τους τελικό. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Στεργιόπουλος, δήλωσε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας:

«Η νίκη την αναμενόμενη. Έτσι κι αλλιώς, η ομάδα μας ήταν φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εκείνο που δεν περιμέναμε, όμως, ήταν η μεγάλη διαφορά

με την οποία καταφέραμε να κερδίσουμε την ομάδα του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια ήταν σε καλή μέρα αγωνιστικά, έπαιξαν με ψυχή και έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Γενικά, σε όλα τα παιχνίδια της Τελικής φάσης παίξαμε πολύ καλά».

Κάνοντας έναν γρήγορο απολογισμό της φετινής χρονιάς ο κ. Στεργιόπουλος ανέφερε: «Κατά τη διάρκεια της χρονιάς αντιμετωπίσαμε κάποια μικρά προβλήματα, κυρίως με τις απουσίες ορισμένων αθλητριών λόγω των υποχρεώσεών τους για το σχολείο, όχι όμως τίποτα σοβαρό. Γενικότερα, δεν είχαμε σημαντικές ελλείψεις. Δουλεύουμε αρκετά χρόνια μαζί, τα κορίτσια χαίρονται με αυτό που κάνουν και ως αποτέλεσμα περνάμε όλοι πολύ καλά στις προπονήσεις. Οι κοπέλες αυτές αποτελούν το μέλλον της ελληνικής υδατοσφαίρισης».

Keywords
Τυχαία Θέματα